O femeie din Marea Britanie a murit in ziua in care a implinit 100 de ani

maini batrana

Clara Asquith, din Marea Britanie, a murit in dimineata zilei de 20 februarie 2013, cu cateva ore inainte de a-si vedea indeplinita cea mai mare dorinta a vietii ei – felicitarea din partea Reginei Elisabeta, cu ocazia implinirii varstei de 100 de ani.

Fiica batranei, Maureen Hepplestone, 79 de ani, a spus ca in ultimul an de zile mama ei s-a gandit doar la acest moment. Starea ei de sanatate s-a inrautatit brusc cu o saptamana inainte de a implini varsta de 100 de ani.

Mama mea a avut o viata lunga si frumoasa. A trecut prin doua razboaie mondiale si evenimente care au schimbat cursul istoriei. De cand ma stiu eu mama spunea ca o sa traiasca pana la 100 de ani si va primi felicitarea de la regina”, a declarat pentru The Sun Maureen Hepplestone.

Clara Asquith, care a avut doi copii, noua nepoti si mai multi stranepoti, a ramas vaduva in urma cu mai bine de 20 de ani si a trait singura pana la varsta de 97 de ani, cand s-a dus la un azil de batrani.

Vezi AICI fotografii cu Clara Asquith.

Citește și
Vlad Tepes
Un tanar care seamana izbitor cu Vlad Tepes a devenit subiect de glume pe internet
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

 


 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Ce a gasit un barbat in micul dejun cu care si-a tratat mahmureala.
Ce a gasit un barbat in micul dejun cu care si-a tratat mahmureala. "M-am imbogatit"

Dupa o noapte de betie crunta, un barbat din Marea Britania s-a dus la pescaria din cartier ca sa-si cumpere stridii pentru micul dejun, “tratamentul meu ideal pentru mahmureala”. Cand a inceput sa manace, a avut parte de o mare surpriza…

Un tanar care seamana izbitor cu Vlad Tepes a devenit subiect de glume pe internet
Un tanar care seamana izbitor cu Vlad Tepes a devenit subiect de glume pe internet

Un tablou cu Vlad Tepes intr-o reclama la televizor a ajuns subiect de glume pe internet. Si asta datorita celui care apare langa acest tablou.

Secretul uluitor pe care
Secretul uluitor pe care "Regina Balului" l-a ascuns colegilor de liceu. "Daca stiau ajungeam Rege"

Un adolescent care s-a nascut baiat, dar se identifica drept fata, a povestit cum a devenit Regina Balului, dupa ce si-a tinut transsexualitatea in secret.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.