VIDEO. Noua femei tinute ostatice intr-o casa Big Brother falsa au ajuns dezbracate pe internet

Ultima actualizare: 28-06-2012 07:54
fete turcia

Cele noua fete credeau ca participa la un show de tip Big Brother, cand de fapt ele erau filmate zi de zi, non-stop, in toate ipostazele decente si mai ales indecente. Politia le-a salvat dupa doua luni.

Totul s-a intamplat in Turcia, intr-o vila din Istambul, unde politia a descins ca sa salveze fetele din locul in care erau tinute de mai bine de doua luni de zile.

In loc sa fie vorba despre un show Big Brother, transmis de o televiziune, aici erau intr-adevar inregistrate imagini in permanenta cu cele noua fete din casa, insa cele in care acestea apareau dezbracate, la dus sau in diferite ipostaze intime, erau vandute pe internet pentru sume mari de bani.

The Guardian scrie ca fetele nu erau agresate sexual sau abuzate in vreun fel, direct, erau in schimb sfatuite sa se bata unele cu altele, sa poarte bikini si sa danseze langa piscina vilei.

Toate cele noua fete au raspuns unor anunturi publice facute de cei care au pus la cale totul. Ele credeau ca se inscriu la un veritabil show Big Brother, care urma sa fie transmis chiar de televiziunea de stat.

Ca sa le tina in casa, au fost fortate sa semneze un contract prin care se angajau la plata a 30.000 de dolari daca paraseau asa-zisul concurs in primele doua luni de la inceperea lui.

Toti cei responsabili pentru retinerea ilegala a fetelor au fost arestati, dar eliberati la scurt timp pe cautiune, cu interdictie de a parasi locuintele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO