Profesoara catre care arata cu degetul toata America. Aventuri cu elevi, cat cu o echipa de fotbal

Ultima actualizare: 24-10-2012 04:12
profesoara care a facut sex cu 11 elevi

O profesoara de 41 de ani a fost acuzata ca a facut sex cu 11 elevi minori. Procurorii cred ca Cindy Clifton a fost acuzata de mai multe acte de abuz sexual decat orice alt cadru didactic din Statele Unite, in ultimul deceniu.

A fost acuzata de comiterea a 53 de fapte penale (viol, relatii sexuale cu un minor etc), ceea ce ar putea sa o trimita dupa gratii pentru urmatorii 60 de ani.

Clifton a fost lacoma: a facut sex cu cei 11 elevi, atat cat numara o echipa de fotbal, intre aprilie si iulie anul acesta. I-a invitat la ea acasa, le-a dat de baut si apoi s-a culcat cu ei.

Anchetatorii au stabilit ca cei mai multi dintre baieti erau colegi sau prieteni cu fiica ei adolescenta. Elevii au varste cuprinse intre 14 si 17 ani si sunt elevi la liceul unde Cindy Clifton este profesoara de literatura.

Ancheta impotriva profesoarei a inceput in luna august, cand directorul scolii a primit o reclamatie cu privire la comportamentul deviant al profesoarei.

Avocatul ei a negat toate acuzatiile, spunand ca femeia este “o sotie devotata, o profesoara dedicata si un membru activ al bisericii”.

Insa probele spun altceva, iar profesoara a fost arestata, iar acum este anchetata in stare de libertate, dupa ce a fost platita cautiunea de 40.000 de dolari.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO