Noroc incredibil pentru 23 de oameni care ar fi trebuit sa zboare cu QZ8501. Au decis in ultima clipa sa nu se imbarce

Ultima actualizare: 31-12-2014 07:14
Pasageri

In timp ce sute de rude si prieteni ai celor 162 de pasageri aflati la bordul zborului QZ8501 s-au adunat in aeroporturi si asteapta vesti despre cei dragi, 23 de oameni se bucura ca nu s-au mai imbarcat in avionul disparut.

Initial, avionul trebuia sa decoleze cu 177 de pasageri la bord, insa 23 dintre acestia si-au anulat zborul pe ultima suta de metri.

Printre acestia s-au numarat si doua familii din Indonezia. Sora unuia dintre cei care nu s-au mai urcat in avion a publicat pe Twitter un mesaj de sustinere pentru rudele si prietenii celor disparuti si o imagine de pe contul fratelui sau pe o retea de socializare.

"Slava domnului ca am pierdut zborul AirAsia", a scris acesta.

"Fratele meu aproape ca s-a urcat in avionul disparut. Numele lui este inca pe lista, alaturi de cel al nepotului si nepoatei mele si ale altor oameni", e mesajul publicat pe Twitter de sora acestuia.

 

Un alt barbat si-a anulat zborul in urma cu doua saptamani. Barbatul trebuia sa plece alaturi de doi prieteni sa sarbatoreasca Noul An in Singapore. El a povestit, printre lacrimi, ca a primit un mesaj de la unul dintre prietenii sai, chiar inainte ca avionul sa decoleze: "Ne vedem in Noul An si ne vedem pentru totdeauna".

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO