Motivul pentru care Trump a fost botezat "Donald Quijote": "Zgomotul lor cauzează cancer"

28-12-2019 08:54

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că preşedintele Statelor Unite nu e deloc dornic să îmbrăţişeze cauza ecologiei.

Conservator din fire, uneori pare ostil însă şi tehnologiei.

Preşedintelui Donald Trump îi place din cale-afară să imite morile de vânt.

Comediant: "Nu știu ce zgomot scoate o eoliană, dar sunt sigur că nu face ca o pisică închisă într-un uscător".

Celui botezat de internauţi "Donald Quijote" pare să-i fi căşunat pe morile de vânt, fără totuşi să aibă de partea lui şi argumente ştiinţifice.

Trump: "Am auzit că zgomotul lor cauzează cancer. Nu mi-ați zis voi asta?"

Şi vrea să treacă drept expert.

Donald Trump: "Cunosc foarte bine morile de vânt. Le-am studiat mai bine decât oricine. Știu noţiuni de tehnologie mai multe decât oricine. Nimeni nu știe mai multe despre tehnologie decât mine. Sunt un profesionist când vine vorba de tehnologie.

Un profesionist care prefera să-şi însemneze cu markerul foile printate, al cărui birou pare mai mult precum o" zonă anti-computere" şi are dificultăţi în a da telefonul pe speaker.

Jeanne Moos, corespondent CNN: "Am fi crezut că președintele e un fan al puterii vântului. Însă e doar unul dintre cei care prețuiesc nespus soluțiile trecutului, aşa cum o face şi în alte cazuri".

Trump: "Zic unii că Zidul e o abordare medievală. La fel e și... roata. Roțile și zidurile sunt eficiente. Unele lucruri n-au rival!"

Cu toate acestea, eolienele nu le înghite şi pace!

Donald Trump: "Am văzut câmpii splendide, ferme, cele mai frumoase terenuri din lume, doar că sunt urâțite de morile astea de vânt, care ies din pământ din loc în loc".

Poate că Trump e atât de pornit împotriva puterii vântului, pentru ca adesea îi pune frizura la mare încercare.


VIDEO PROTVPLUS.RO