Motivul pentru care Prinţul George nu o ţine niciodată de mână pe mama lui în fotografiile oficiale


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 04 Ianuarie 2018 20:05
Categorie: Stiri externe
printul george

Motivul pentru care prinţul George al Marii Britanii nu o ţine niciodată de mână pe mama lui, ducesa de Cambridge, în fotografiile oficiale ale familiei princiare a fost explicat de o specialistă.

În urmă cu câteva zile, ducesa de Cambridge, prinţul William şi cei doi copii ai lor au pozat pentru o fotografie oficială ce a fost folosită pe post de felicitare de Crăciun. Tabloidele au scris multe articole despre acea imagine, din cauza "abuzului de Photoshop", dar şi a faptului că toţi cei patru membri ai familiei regale britanice erau îmbrăcaţi în albastru, iar anumite voci au considerat că acest detaliu ar reprezenta un indiciu revelator în privinţa sexului celui de-al treilea copil al cuplului princiar, care urmează să se nască în primăvara acestui an.

printul george

În acea imagine, prinţul George poate fi văzut în timp ce stă în faţa tatălui lui şi prinţesa Charlotte în faţa mamei sale. Ca de fiecare dată, prinţul George îl ţine de mână pe tatăl lui, iar Kate Middleton o ţine de mână pe Charlotte.

Se pare că există un motiv oficial în spatele acestui detaliu insolit. Potrivit unei experte în ştiinţe parentale, Jasmine Peters, fotografierea familiei regale britanice întotdeauna în această manieră nu reprezintă o coincidenţă.

Ar fi vorba pur şi simplu despre un mod de a-l pregăti pe prinţul George pentru viitorul rol al său - cel de rege. "Nu este rar să vezi un tată alături de fiul lui, punând bazele rolului şi ale responsabilităţilor sale în viaţa de familie. Se spune adeseori că este nevoie de un bărbat pentru a creşte un băiat pentru ca acesta să devină bărbat. Acest aspect ar putea reflecta faptul că William şi Kate respectă tradiţiile, dar el reflectă şi importanţa legăturii create între tată şi fiu şi între mamă şi fiică, ambii copii fiind îndrăgiţi foarte mult de cei doi părinţi, care sunt responsabili şi iubitori", a explicat Jasmine Peters.

Faptul că ducele de Cambridge îl ţine de mână pe fiul lui reprezintă un veritabil simbol, afirmă aceeaşi expertă în ştiinţe parentale.

Cel de-al treilea copil al prinţului William şi al ducesei de Cambridge se va naşte în luna aprilie.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO