Momentul în care soldați din Venezuela doboară cu blindatele granița cu Columbia. VIDEO


Ultimul update: Duminica 24 Februarie 2019 13:52
Data publicarii: Duminica 24 Februarie 2019 13:09
Categorie: Stiri externe
venezuela violente

Un video surprinde momentul în care soldați din Venezuela doboară cu blindatele barierele de la granița cu Columbia, rănind mai mulți oameni.

BBC notează că este vorba despre momentul în care soldați din armata venezueleană și-au părăsit posturile și au dezertat, cerând să intre pe teritoriul Columbiei.

Patru oameni au murit 

Sâmbătă, cel puţin patru oameni au murit în urma violențelor izbucnite la granița cu Columbia, unde mii de manifestanți au încearcat să aducă în ţară ajutoare umanitare, forţând blocada instituită de armată.

Protestatarii au încercat să spargă barajele soldaților din Garda Națională a Venezuelei, după ce preşedintele Nicolás Maduro a ordonat închiderea graniţei cu Columbia, însă soldații au recurs la forță.

Activiştii opoziţiei au aruncat cu pietre şi tot felul de proiectile improvizate. Au incendiat avanposturi şi au înfruntat riposta cu gaze lacrimogene.

Ajutoarele umanitare cerute de autoproclamatul preşedinte interimar, Juan Guaidó, nu au reușit să ajungă în Venezuela, pe retelele de socializare apărând imagini cu vehicule incendiate de soldaţii Gărzii naţionale.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

FULLSCREEN
Momentul în care soldați din Venezuela doboară cu blindatele granița cu Columbia. VIDEO
  • /

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO