Modelele hibrid, in centrul atentiei la Salonul Auto de la Geneva


Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 07:36
Data publicarii: Joi 04 Martie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe

Cu exceptia Europei Occidentale, piata auto isi revine usor in Asia, America Latina si chiar in Rusia. Este tendinta sesizata de specialistii prezenti la Salonul Auto de la Geneva.

Pentru a 80-a editie, producatorii mizeaza pe masini putin poluante si de dimensiunile, unor jucarii.

Preturile sunt insa neschimbate, adica au zerouri multe, mai ales cand vorbim de marci cu rezonanta ca Ferrari, Bentley sau Rolls Royce.

Insa unele modele-concept pot starni si hazul celor care le testeaza.

Automobilul electric Smera este o prezenta noua pe piata. Va intra in productie in luna mai, in Franta, cu un pret de pornire de 30.000 de euro.

Masinile mici, preferabil ecologice, fac furori pe piata. Asa ca pana si producatorii exclusivisti s-au reorientat si au venit cu modele noi.

Ferrari a prezentat in premiera modelul sport hibrid "HY-KERS", in timp ce Aston Martin a dezvelit "Cygnet", adica "mica lebada", prima masina de lux mini, cu un pret de pornire de 20.000 de lire.

Rolls Royce a venit insa cu "Ghost", o masina pentru cei cu stare, cum recunosc producatorii.

Cu un motor de 560 de cai putere, "Ghost" este cel mai mic model marca Rolls Royce. E drept, e doar cu 40 de centimetri mai mic decat impresionantul "Phantom". Pretul sare insa de 210.000 de euro, iar 85% dintre cumparatori sunt clienti noi, spun mandri producatorii.

Masinile mini si modelele hibrid, in centrul atentiei la Geneva
Dacia Duster, lansata la Geneva! Basescu, primul roman care o va conduce
Super-masini lansate la Salonul Auto de la Geneva! VEZI VIDEO!
VIDEO PROTVPLUS.RO