Legea imigratiei. Melania Trump ar fi fost deportata din SUA, daca Donald Trump era presedinte in 1990, cand ea era fotomodel

Melania Trump

Melania Trump ar fi putut fi deportata si i s-ar fi interzis sa mai intre in SUA daca Donald Trump ar fi fost presedinte cand ea era fotomodel in 1990, sustine un specialist in legile imigratiei.

In 1996, doamna Trump - pe atunci avea numele Knauss - era platita pentru munca sa din America in domeniul modei in timp ce se afla acolo in calitate de vizitator, cu viza de turist, incalcand astfel legea - potrivit unor documente obtinute de Associated Press si citate de Independent.

In felul acesta, ea ar fi castigat peste 20.000 de dolari in cele 7 saptamani in care a lucrat inainte sa obtina permisiunea legala de a munci in SUA.

Melania a aplicat pentru Cartea Verde de munca on 2001 si a devenit cetatean al SUA in 2006, fara sa dezvaluie prea mult din trecutul sau.

Conform noilor reguli impuse de Donald Trump, luna trecuta, functionarii de la imigrari sunt acum obligati sa-i deporteze pe strainii care "s-au angajat in fraude sau denaturarea intentionata a unei chestiuni oficiale , legata de o agentie guvernamentala".

Citește și
Donald Trump
Donald Trump a anuntat ca vrea extinderea arsenalului nuclear al SUA. "Inca un acord prost pe care tara l-a facut"
REPORTAJ. Ce nu spune ministrul Sorin Grindeanu despre Autostrada Sibiu – Pitești. Statul român n-a plătit încă nici un leu despăgubiri cetățenilor expropriați: „Ne trombonesc!”

Melania Trump a anuntat ca resedinta presedintelui american, Casa Alba, se va redeschide pentru public pe 7 martie

getty
Melania Trump, prima doamna a Statelor Unite, a anuntat, recent, ca resedinta oficiala din Washington a presedintelui american, Casa Alba, se va redeschide pentru public incepand cu data de 7 martie, informeaza CNN, potrivit News.ro.

Presedintele american locuieste la Casa Alba, insa resedinta in sine apartine poporului american si, incepand din 7 martie, cetatenii din Statele Unite vor putea sa viziteze celebra cladire, in cadrul unor tururi ghidate, pentru prima data dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale.

Intr-o declaratie pentru presa, Melania Trump a spus ca asteapta cu nerabdare sa ii primeasca pe vizitatorii de la Casa Alba.

Sunt incantata sa redeschid Casa Alba pentru sutele de mii de vizitatori care vin aici in fiecare an. Casa Alba este un sit remarcabil si istoric, iar noi suntem incantati sa impartasim cu voi frumusetea si istoria sa. Sunt devotata procesului de restaurare si conservare a celei mai recognoscibile cladiri ale natiunii noastre”, a declarat Melania Trump.

Anuntul a fost facut in contextul cresterii unui sentiment de frustrare in Capitol Hill din Washington, unde membrii legislativului sunt adeseori contactati de alegatori cu rugamintea de a organiza tururi ghidate in Casa Alba.

Fara o persoana desemnata sa coordoneze Visitors Office, un post care in timpul presedintilor Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama a fost ocupat inainte de ceremoniile de investitura, astfel de vizite au fost stopate dupa ce Donald Trump si-a preluat mandatul.

In timp ce Melania Trump isi imparte timpul intre Washington si New York, pana cand fiul ei in varsta de 10 ani, Barron, va termina acest an scolar, aripa de est din Casa Alba functioneaza cu un ”personal de avarie”.

Fostele prime doamne din istoria recenta isi alcatuisera deja echipele de consilieri pana in acest punct din debutul noilor administratii prezidentiale, insa Melania Trump, din cauza navetei sale, a angajat deocamdata doar doua persoane pentru acest departament.

Lindsay Reynolds a fost desemnata seful de cabinet al primei doamne, in urma cu doua saptamani, iar ”Rickie” Niceta Lloyd a primit postul de secretar social, miercuri, saptamana trecuta.

Stephanie Winston Wolkoff este de mai mult timp consilier personal al primei doamne.

Lindsay Reynolds a anuntat dupa numirea in functie ca una dintre prioritatile sale va fi redeschiderea pentru public al Biroului pentru Vizitatori din Casa Alba, pentru a permite reluarea vizitelor ghidate.

Redeschiderea de luna viitoare va anima inca o data aripa de est din Casa Alba, un instrument important pentru toate administratiile americane. in aceasta sectiune din Casa Alba vor avea loc dineurile de stat si traditionalul eveniment de Paste Easter Egg Roll.

De asemenea, prima doamna va trebui sa aleaga in zilele urmatoare si vasele din portelan pe care familia Trump le va utiliza in timpul dineurilor si petrecerilor pe care le va organiza la Casa Alba.

Articol recomandat de sport.ro
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Rusia lui Putin, ca URSS! Decizia luată de televiziunea de stat rusă cu privire la Jocurile Olimpice de la Paris
Citește și...
Donald Trump ataca FBI din cauza informatiilor confidentiale aparute in presa.
Donald Trump ataca FBI din cauza informatiilor confidentiale aparute in presa. "GASITI-I ACUM"

Presedintele american critica FBI pentru ca nu i-a gasit pe cei care divulga informatii secrete presei.

Donald Trump a anuntat ca vrea extinderea arsenalului nuclear al SUA.
Donald Trump a anuntat ca vrea extinderea arsenalului nuclear al SUA. "Inca un acord prost pe care tara l-a facut"

Intr-un interviu pentru Reuters, presedintele american a declarat ca nu vrea ca Satele Unite sa ramana in urma in ceea ce priveste capacitatea nucleara.

CNN: Casa Alba a cerut FBI-ului sa atace public articolele din presa americana despre relatiile dintre Donald Trump si Rusia
CNN: Casa Alba a cerut FBI-ului sa atace public articolele din presa americana despre relatiile dintre Donald Trump si Rusia

FBI-ul ar fi respins recent o cerere a Casei Albe de a ataca in mod public relatarile din presa americana despre contactele pe care le-au avut cu rusii persoane asociate cu presedintele Donald Trump, au dezvaluit pentru CNN mai multi oficiali americani.

Proteste in fata Casei Albe dupa ce Trump a respins o directiva emisa de administratia Obama privind toaletele
Proteste in fata Casei Albe dupa ce Trump a respins o directiva emisa de administratia Obama privind toaletele

Presedintele american a revocat o directiva emisa de administratia Barack Obama pentru scolile publice care le cerea acestora sa le permita elevilor transgen sa foloseasca ce toaleta doresc.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu se măreşte TVA, nu se măreşte impozitarea". Când vor fi prezentate măsurile fiscale

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat, vineri, că pe 1 septembrie va fi prezentat un plan de reducere a cheltuielilor fiscale care nu va presupune şi mărirea TVA sau creşterea contribuţiilor sociale.

Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta
Viktor Orban se implică în problema aderării complete a României la Schengen. Promisiunea făcută de liderul de la Budapesta

Tema întrării României în spațiul Schengen, pe cale terestră, a fost reluată, cu prilejul vizitei premierului maghiar, Viktor Orban, în România.

Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO
Atmosferă de poveste la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Show total pe Sena | GALERIE FOTO

A sosit ziua cea mare. Ziua pentru care Franţa se pregăteşte de ani buni, pentru ca Parisul să găzduiască ceea ce se vrea a fi cea mai grandioasă ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice.