Adevar sau facatura:Si-a injectat fiica cu botox sau a vrut sa apara la TV?

Dată publicare: 19-05-2011 08:32
Dată actualizare: 27-04-2012 13:07


Botox copii

Kerry Campbell, mama fetitei de opt ani careia i s-ar face injectii cu botox, si-a cerut scuze pentru ca a fost de acord cu tratamentul aplicat fiicei sale, Britney.

Soc in SUA. O fetita de 8 ani, injectata cu botox pentru un concurs. FOTO

Mama care si-a injectat fetita de 8 ani cu Botox risca inchisoarea

Intr-un interviu acordat tabloidului The Sun, cel care de altfel a si facut primul publica povestea lui Britney, Kerry Campbell a declarat: “Nu pot sa spun in cuvinte cat regret. Am sa vorbesc cu un terapeut despre obsesia mea despre felul in care arat, astfel incat sa nu mai pun egal intre nesiguranta mea si felul in care arata ea. Sincer, eu am crezut ca o ajut. Regret ca am facut asta si vreau sa fiu o mama buna si sa am o relatie apropiata cu fiica mea. Niciodata nu am vrut sa-I fac rau lui Britney si am crezut ca ii sunt de mare ajutor. Ceea ce s-a intamplat este devastator pentru mine, acum ca realizez ca am gresit”.

In ciuda marturisirii, aparent impresionante a lui Kerry Campbell, presa din Marea Britanie relateaza ca tot mai multe voci sustin ca toata povestea este o inventie. In primul rand, scriu cei de la HuffingtonPost, povestea senzationala a aparut in The Sun care este prin definitie un tabloid. Apoi, aproape ca nu exista o dovada ca fetita si mama ei chiar exista asa cum au fost ele prezentate.

Mai mult decat atat, Asociatia Barbierilor si Cosmeticienilor din California nu are niciun caz inregistrat pe numele Kerry Campbell si nu exista nimeni care sa aiba o astfel de licenta in zona San Francisco. Chiar si o cautare pe Yelp si Facebook nu a dat rezultate. Si daca Britney concureaza la un concurs de frumusete in Bay Area, atunci ar trebui sa apara pe website, ceea ce, sustin jurnalistii de la Huffington, nu se intampla.

Si la toate acestea se mai adauga un amanunt interesant. Directorul de la Protectia Copilului din San Francisco  Trent Rhorer a declarat ca institutia pe care o conduce si-a incheiat investigatia si ca nu mai este implicata in acest caz.

Citeste si:

Dominique Strauss-Kahn demisioneaza de la conducerea FMI din inchisoare

Viata fabuloasa a lui Dominique Strauss-Kahn, inainte de a fi arestat

Un deltaplan s-a prabusit in judetul Galati, iar pilotul a murit

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO