Mama care si-a injectat fetita de 8 ani cu Botox risca inchisoarea

Ultima actualizare: 08-06-2012 23:53
Botox copii

Kerry Campbell, femeia care a recunoscut la o televiziune din SUA ca isi supune fetita, de numai 8 ani, tratamentelor cu Botox, in speranta ca va castiga concursurile de frumusete, este anchetata de politie si risca inchisoarea.

RadarOnline: Mai mult, fetita ei, Britney a fost luata de serviciul pentru protectia copiilor, mama ei fiind considerata un pericol pentru sanatatea micutei.

Intervievata la emisiunea Good Morning America, Kerry a recunoscut ca este adepta injectiilor cu Botox pentru fiica ei, pentru ca doar asa micuta poate scapa de riduri.

Soc in SUA. O fetita de 8 ani, injectata cu botox pentru un concurs. FOTO

Cu toate ca Britney i-a spus mamei sale ca injectiile sunt dureroase, Kerry nu s-a oprit, ci a ambitionat-o pe micuta sa accepte acest calvar de dragul unei coronite.

 The Telegraph: Naomi Campbell organizeaza la Cannes o defilare de moda in beneficiul sinistratilor din Japonia Show-ul, la care vor participa numeroase vedete din industria modei, dar si a filmului, va avea loc celebra Marché Forville din Cannes. Gala este organizata de Fashion for Relief, asociatia de caritate infiintata de Naomi Campbell in 2005, si de Vogue Italia.

Toate incasarile vor fi donate Crucii Rosii din Japonia. Naomi Campbell a declarat ca tema spectacolului de luni va fi "covorul rosu" si a marturisit ca acest concept i s-a parut cel mai potrivit pentru a fi pus in scena la Cannes, in timpul Festivalului de Film.

Los Angeles Times: Filmul care marcheaza debutul regizoral al Angelinei Jolie va fi lansat pe 23 decembrie Acest lungmetraj va fi distribuit de FilmDistrict, o filiala a grupului GK Films. Anuntand aceasta achizitie, duminica, la Festivalul de Film de la Cannes, Graham King, fondatorul grupului GK Films, a declarat ca filmul de debut al Angelinei Jolie in calitate de regizoare "semnaleaza aparitia unui povestitor visceral si fascinant". Filmul are o distributie alcatuita in totalitate din actori bosniaci, cei mai multi dintre acestia fiind copii in perioada razboiului care a devastat aceasta tara in anii '90.

Filmul are ca tema centrala o poveste de dragoste din timpul razboiului din Bosnia (1992 - 1995), intre un gardian sarb dintr-un lagar de prizonieri, care face eforturi foarte mari pentru a o proteja pe fosta lui iubita, o femeie musulmana, incarcerata in acel loc.

Reuters: Faye Dunaway a fost decorata cu Ordinul Artelor si Literelor Aceasta distinctie onorifica recompenseaza in special "persoanele care s-au distins prin creatia lor din domeniul artistic". "Dincolo de o frumusete amenintatoare cu ochi de jad, dumneavoastra intruchipati prin gratia, sofisticarea si inteligenta personajelor, un vis al cinematografiei", a declarat ministrul Frédéric Mitterrand. "Sunteti actrita conflictelor interne, a tuturor ambivalentelor", a adaugat ministrul francez.

"Filmografia dumneavoastra impresionanta combina cinematografia de autor cu cinematografia pentru marele public, contribuind la intarirea mitului personal, ce se afla la jumatatea distantei dintre starul inaccesibil - precum Greta Garbo .

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO