Viata fabuloasa a lui Dominique Strauss-Kahn, inainte de a fi arestat

Ultima actualizare: 30-08-2012 06:11
Dominique Strauss-Kahn

Inainte de a intra in scandalul care l-a costat functia, Strauss-Kahn era considerat cel mai important bancher al Europei. Avea cele mai mari sanse sa castige alegerile prezidentiale din Franta, iar, din punct de vedere financiar, nu ducea lipsa de nimic.

Bogatia lui DSK provenea din urmatoarele surse, scriu jurnalistii de la Business Insider:

- ► In primul rand avea mai multe joburi foarte bine platite: membru al Agentiei de Planificare Economica, deputat (membru al Parlamentului), ministru al industriilor, avocat in domeniul corporatiilor, profesor de economie la Institutul de Studii Politice din Paris, membru al Marii Adunari Nationale din Franta, profesor la Stanford, consilier al Secretarului General al OECD (Organizatie pentru Dezvoltarea si Cooperarea Economica)

 

-► Fondul Monetar International. Salariul lui era de 420.930 de dolari pe an, la care se mai adaugau inca 75.350 de dolari, pentru cheltuieli personale.

-► Sotia sa, Anne Sinclair este nepoata lui Paul Rosenberg, un faimos afacerist din domeniul artei, a carui casa a reprezentat operele lui Picasso, de exemplu. Gurile rele ca in colectia de arta a lui Dominique Strauss-Kahn (detinuta impreuna cu Sinclair) se afla si picturi furate de catre soldatii nazisti.

Dominique Strauss-Kahn a avut, pana acum,  cel putin trei afaceri amoroase, de care stie publicul:

-► Piroska Nagy, economista.

-► Brigitte Guillemette, consultant in comunicatii. Pentru ea a divortat de prima sotie.

-► Anne Sinclair. Pentru ea a divortat de a doua sotie.

De asemenea, se stie ca DSK a incercat sa se cupleze cu mai multe femei:

 

-► Tristane Banon, jurnalista. Ea este si fina lui Brigitte Guillemette, care a spus despre el ca este ca o "maimuta in calduri"

 -► O actrita franceza, al carei nume nu este cunoscut de public, dar care a spus de Dominique ca s-ar fi comportat "ca o gorila", dupa ce a invitat-o intr-un apartament din Paris

-► Alte 14 femei, cunoscute de Thierry Anderson - un realizator de emisiuni televizate. El a povestit ca "toata lumea stia despre aceste aventuri" si ca femeile respective i-ar fi spus lui ca DSK a incercat sa sara pe ele..

-► O camerista mexicana, care a fost asaltata sexual de Dominique Strauss-Kahn, in timpul unei vizite oficiale a acestuia. Acest incident a fost relatat intr-o carte despre viata fostului director al FMI, care se numeste "DSK".

 -► Martina - "o jurnalista din Europa, inalta si supla", care a povestit ce a patit. "S-a intamplat dupa un interviu, la care au participat mai multi ziaristi. A facut rost de numarul meu de telefon de la ambasada sau de la Institutul Francez si a inceput sa ma sune, spunand 'Daca vii cu mine, o sai propriul tau interviu'.

"Cimpanzeul in calduri". Marturia unei jurnaliste agresate de seful FMI

Sotia directorului FMI: Nu cred nicio secunda acuzatiile aduse sotului meu

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO