Liderii politici si relatiile lor extraconjugale in timpul mandatului

Ultima actualizare: 15-10-2012 17:57
Silvio Berlusconi

Fructul interzis e tare irezistibil. Si pentru presedinti si premieri. Cel mai recent scandal sexual il vizeaza chiar pe prim-ministrul italian Silvio Berlusconi.

 

Petrecerile private organizate de Berlusconi la vila din Sardinia, unde veneau dame de companie si alti oameni influenti au facut inconjurul lumii. Tanara Patrizia D’Addario a marturisit ca a primit bani pentru favorurile sexuale oferite premierului, apoi fotomodelul Barbara Montereale a prins curaj si a vorbit despre orgiile din resedinta lui Silvio.

Portret : Ave, Silvio! Pitipoancae te salutant!

John F. Kennedy, presedinte al Statelor Unite intre 1961 si 1963. Prin patul sau au trecut nenumarate domnite, dar cea mai mediatizata relatie a fost cu actrita Marilyn Monroe.

Francois Mitterrand, presedintele Frantei intre 1981 si 1995, a avut si el mai multe aventuri, inclusiv o relatie mai lunga cu Anne Pingeot.

Bill Clinton a fost nevoit sa recunoasca o "relatie necorespunzatoare" cu fosta sa asistenta Monica Lewinsky. "A fost o greseala... Am inselat mai multe persoane, inclusiv pe sotia mea. Imi pare foarte rau pentru asta", a declarat el.

Si fostul premier al Marii Britanii, John Major, a recunoscut ca a avut o relatie de patru ani cu Edwina Currie. "Este unul dintre evenimentele din viata mea de care imi este cel mai rusine si de care mi-a fost mult timp teama ca va fi dezvaluit", a declarat John Major.

Jacob Zuma, noul presedinte sud-african, are cel putin doua sotii si exista speculaţii ca ar fi fost casatorit cu alte cinci femei, avand in total 18 mostenitori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO