Kim Jong-un recruteaza adolescente de 13-14 ani pentru un "grup al placerii". Criteriile dupa care sunt selectate tinerele

Dată publicare: 30-04-2016 15:51
Dată actualizare: 03-05-2016 07:15


Kim Jong Un - 3

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, ar fi reluat o veche practica a tatalui sau, aceea de a-si construi propriul "harem", din adolescente de 13 sau 14 ani, recrutate de inalti oficiali ai sai, relateaza The Telegraph.

Conducatorul de la Phenian are preferinte bine stabilite: le cere recrutorilor sa aleaga fete "inalte si frumoase", care sa fie supuse si unui control ginecologic pentru a confirma daca sunt virgine. Ele primesc o "prima de instalare" de 2.000 de dolari inainte de a deveni parte din grupul denumit "Gippeumjo", echipa de "placere" a lui Kim Jong-un.

"Fetele care il distrau pe tatal sau aveau acces la multe informatii secrete si li s-a comandat sa nu dezvaluie nimic din ce stiu, inainte sa fie trimise in orasele lor natale, dupa moartea lui Kim Jong-il", a povestit Toshimitsu Shigemura, profesor la Universitatea Waseda din Tokyo si expert in politicile nord-coreene.

Tinerele selectate erau platite extrem de generos, cu aproximativ 4.000 de dolari pe luna, si ocupatia lor "oficiala" este de dansatoare sau cantarete. Recrutorii le spun parintilor tinerelor ca acestea merg intr-o misiune guvernamentala, pentru a-l servi pe liderul tarii. In orice caz, parintii nu ar putea obiecta nici daca ar vrea.

Aceasta practica are loc de trei generatii in familia aflata la putere in Coreea de Nord si a devenit deja o traditie prin care liderii isi demonstreaza puterea asupra "supusilor" sai.

Sursa: The Telegraph


VIDEO PROTVPLUS.RO