Kevin Spacey, eliberat pe cauțiune după ce a fost acuzat că a agresat sexual trei bărbați

Ultima actualizare: 16-06-2022 13:45
Kevin Spacey - 2
Profimedia

Actorul american Kevin Spacey a primit eliberare pe cauțiune la prima sa apariție joi la un tribunal din Londra, după ce a fost pus sub patru capete de acuzare de agresiune sexuală împotriva a trei bărbați.

Spacey a spus curții de justiție doar numele său, data nașterii și adresa din capitala Marii Britanii, în timpul unei scurte audieri procedurale, în care avocatul său a spus că „neagă cu hotărâre” toate acuzațiile de criminalitate.

Avocatul i-a spus curții de justiție că Spacey trebuie să se întoarcă în Statele Unite până la următoarea audiere, în scopuri de serviciu și vizite familiale, iar curtea i-a acordat eliberare pe cauțiune necondiționată.

Următoarea audiere în justiție a actorului de 62 de ani va avea loc pe 14 iulie, potrivit CNN.

Despre acuzațiile împotriva lui Kevin Spacey

Vedeta din „House of Cards” a fost, de asemenea, acuzată că a determinat o persoană să se angajeze în activitate sexuală penetrativă fără consimțământ luna trecută.

Acuzațiile au legătură cu două incidente care s-ar fi petrecut în Londra în 2005, alte două în 2008 și un alt incident în Gloucestershire, vestul Angliei, în 2013.

Potrivit Poliției Metropolitane londoneze, persoana care i-ar fi fost victimă în incidentele din 2005 are acum peste 40 de ani, iar cei doi bărbați care ar fi fost implicați în incidentele din 2008 și 2013 au acum peste 30 de ani.

Apariția lui Spacey la Curtea Magistraților Westminster vine după ce Serviciul de Procuratură al Coroanei din Marea Britanie a autorizat acuzațiile împotriva lui Spacey la sfârșitul lunii mai.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO