Jurnalista agresata in timpul unui LIVE povesteste ce s-a intamplat dupa ce camera s-a oprit. Un agresor s-a predat politiei

Ultima actualizare: 10-02-2016 07:11
esmeralda

Jurnalista belgiana Esmeralda Labye a povestit detaliile agresiunii la care a fost supusa zilele trecute, in timpul unei transmisiuni live de la carnavalul din Koln.

Reporterita televiziunii RTBF a publicat un articol pe site-ul oficial al postului, in care explica tot ce s-a intamplat atunci cand camera s-a oprit.

"Doi sau trei barbati s-au adunat in jurul meu si au incercat sa imi atraga atentia. Ma concentram pe transmisie si apoi am simtit un sarut pe gat. Imediat dupa, un tanar german mi-a cantat la ureche "Voulez-vous coucher avec moi ce soir?" (n.r. Vrei sa te culci cu mine diseara?"). Apoi am simtit doua maini pe umeri si am vazut ca persoana din spatele meu mima geste obscene, sexuale, care nu isi au locul in fata camerei", a povestit Esmeralda, relateaza The Guardian.

Tanara a ignorat ce se intampla in jurul ei si a reusit sa duca la bun sfarsit transmisiunea. In momentul in care s-a terminat, Esmeralda spune ca unul dintre tineri a pipait-o pe sani.

"Atunci unul dintre cei trei m-a atins pe piept. Mi-am pierdut cumpatul si i-am zis in engleza "nu ma atinge!". Cei trei se pare ca nu au inteles de ce eram furioasa si au plecat fara sa spuna un cuvant", a mai spus jurnalista.

Unul dintre agresori s-a predat

Un tanar de 17 ani s-a predat politiei din Koln. El a venit insotit de mama lui la o sectie de politie si a spus ca el apare in imaginile surprinse la locul incidentului, a anuntat politia locala, potrivit BuzzFeed. Autoritatile spun ca tanarul a negat faptul ca a abordat-o pe jurnalista cu "intentii sexuale".

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO