Alte 10 femei il acuza pe Donald Trump de hartuire sexuala. Dezvaluirea facuta cu lacrimi in ochi de o profesoara de yoga

20-10-2016 21:55

Karena Virginia

Noi acuzatii la adresa lui Donald Trump, cu o luna inainte de alegerile prezidentiale.

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, se confrunta cu noi acuzatii de hartuire sexuala din parte unei femei care a afirmat ca magnatul i-ar fi facut avansuri si propuneri deplasate in 1998 la US Open, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Karena Virginia, o profesoara de yoga din New York in varsta de 45 de ani, a povestit in cadrul unei conferinte de presa ca Trump ar fi aratat-o unor prieteni care il insoteau si ar fi spus:"Ia uitati-va la tipa asta. N-am mai vazut-o pe aici. Ce picioare!, conform The Guardian.

Apoi, magnatul ar fi abordat-o direct, ar fi luat-o de brat si i-ar fi atins pieptul, a povestit femeia, care in momentul presupusului incident avea 27 de ani.

"Mai multi ani am ezitat sa povestesc acest incident pentru mi-a fost teama ca voi atrage prea multa atentie", a declarat ea.

Potrivit avocatei sale, specialista in cazuri de hartuire sau agresiune sexuala, Gloria Allred, Karena Virginia nu are intentia de a-l da in judecata pe Trump.

Acuzatiile vin la o zi dupa a treia dezbatere intre cei doi candidati la presedintia SUA, Donald Trump, sustinut de republicani, si Hillary Clinton, candidata democrata. Publicatia Washington Post a dat publicitatii la 7 octombrie o inregistrare audio din 2005 in care Trump se lauda ca, la adapostul celebritatii, a hartuit si agresat mai multe femei.

Dupa aparitia inregistrarii, noua femei l-au acuzat pe Trump de comportament deplasat. Karena Virginia este a zecea.

Trump a negat in timpul dezbaterii de miercuri seara toate acuzatii, a afirmat ca toate au fost in mare dezmintite si a acuzat-o pe Hillary Clinton ca le-ar fi inventat
 

Sursa: The Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO