Impuscaturi intr-un club din Mexic: o persoana a tras in multime, ucigand 5 oameni si ranind alti 12. Marturia unui DJ

Ultima actualizare: 19-01-2017 07:29
club - Shutterstock

Cel putin cinci persoane au murit, dintre care trei straini, si alte 12 au fost ranite dupa ce un barbat inarmat a deschis focul de arma in fata unui club de noapte din statiunea mexicana Playa del Carmen, in timpul festivalului BPM.

Focuri de arma au fost auzite in clubul "Blue Parrot" din Playa del Carmen, in orasul Cancun, la petrecerea de inchidere a festivalului BPM, din Mexic.

Conform Independent, cel care a scris primul pe Twitter a fost DJ-ul scotian Jackmaster. Acesta a spus ca o persoana inarmata a intrat in club si ca ar fi patru sau cinci victime si mai multi raniti, insa informatia nu a fost confirmata oficial.

O filmare postata pe retelele de socializare arata cum oamenii fug de la fata locului si cauta un loc sigur. Unii dintre utilizatori sustin ca un al doilea atac ar fi avut loc la clubul Jungle, in apropiere.

"Eram in clubul Blue Parrot iar la cativa metri de noi au inceput focurile de arma. Nimeni nu a luat in serios, dar eu mi-am dat seama imediat ca este vorba de o arma si m-am intins pe podea, apoi au facut acelasi lucru si ceilalti. Muzica s-a oprit, dar si zgomotul de impuscaturi. Unul dintre cei de pe podea parea decedat, iar un alt barbat a fost impuscat si se chinuia sa ramana in picioare. Toti am incercat sa fugim spre plaja, dar brusc am auzit alte impuscaturi si ne-am lasat in jos. Intr-un final, am reusit sa iesim la strada principala si aici am vazut cadavrul unui alt om, intins pe jos, moment in care toti am inceput sa fugim ca sa ne salvam vietile" a declarat George de Menezes, pentru Independent, care a fost in club in timpul evenimentelor tragice.

"Nu stim daca este vorba de un atac terorist sau este vorba despre altceva, dar am fost printre primii care ne-am dat seama de ce se intampla, ne-am lasat la podea si am vazut cum se desfasoara totul. Probabil ca altfel am fi fost morti acum" a mai adaugat acesta.

Politia locala scrie ca atacul ar avea legatura cu niste reglari de conturi intre carteluri, insa informatia nu a fost confirmata oficial de autoritati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO