A făcut o cruce uriașă din candele, în curtea sa, în memoria victimelor răpuse de Covid-19. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 19-04-2020 14:26
candele
Getty

Mii de candele au fost aprinse sub formă de cruce, într-o regiune din Germania, în memoria numeroaselor victime care au fost răpuse de noul virus.

O femeie de 60 de ani, consultant fiscal, a aranjat lumânările în curtea sa și le-a aprins într-un gest simbolic dedicat oamenilor care au murit din cauza Covid-19, după ce activitățile bisericești au fost interzise temporar, transmite Daily Mail.

Ea a mai adăugat că va continua să facă astfel de gesturi până când se va crea un vaccin și oamenii vor avea acces la el.

Vedeți imaginile în GALERIA FOTO.

Acțiunea ei are loc, după ce ministrul Sănătății a anunțat că epidemia de coronavirus este de acum „sub control și gestionabilă”.

”Putem spune acum că am reuşit. Am trecut de la o creştere dinamică la o creştere liniară, iar rata de infectare s-au redus semnificativ”, a spus ministrul, care a precizat că Germania a testat până acum circa 1,7 milioane de persoane.

Rata de infectare, adică numărul de persoane pe care le contaminează în medie un bolnav de Covid-19, a scăzut sub unu, ajungând vineri la 0,7, conform estimării publicate de Institutul Robert Koch, autoritatea federală responsabilă de monitorizarea epidemiologică.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO