Hillary Clinton, prima femeie nominalizata de un partid politic drept candidata la presedintie. Ironiile adresate lui Trump

Dată publicare: 29-07-2016 07:23
Dată actualizare: 01-08-2016 07:24


Hillary Clinton a devenit prima femeie nominalizata de un partid politic drept candidata la functia de presedinte al Statelor Unite.

Discursul istoric al doamnei Clinton a incheiat de altfel conventia Partidului Democrat, desfasurata timp de 4 zile la Philadelphia. Hillary a fost introdusa pe scena de fiica ei, Chelsea, iar printre vedetele care au sustinut-o s-a numarat si cantareata Katy Perry.

Lui Chelsea Clinton i-a revenit onoarea de a-si introduce mama pe scena, inaintea celui mai important discurs din cariera ei politica de pana acum.

Chelsea Clinton: "Mama mea, eroina mea si urmatorul nostru presedinte, Hillary Clinton!

In fata unei multimi entuziaste, care a reusit sa ii acopere pe cei cativa sustinatori mai turbulenti ai fostului ei rival, Bernie Sanders, Hillary Clinton a devenit oficial prima femeie care are sansa sa ajunga presedinte al Statelor Unite.

Intr-un discurs menit sa uneasca partidul si sa ii prezinte platforma intr-un mod cat mai convingator pentru alegatorii inca indecisi, Hillary a imbinat, spun comentatorii, determinarea fostului presedinte John Fitzgeral Kennedy, cu solutiile economice ale lui Bernie Sanders.

Doamna Clinton s-a simtit cel mai in largul ei administrandu-i lovitura dupa lovitura lui Donald Trump. I-a scos in evidenta lipsa de pregatire si temperamentul dificil.

Hillary Clinton: "Stiu mai multe despre ISIS decat generalii din armata..." Nu, Donald. Habar n-ai!...Nu poate sa faca fata frecusurilor campaniei."

Un barbat caruia ii sare tandara de la un mesaj pe Twitter nu este un barbat in mainile caruia sa incredintam armele nucleare!"

In contrast cu rivalul ei, Hillary a transmis un mesaj plin de speranta si optimism si i-a asigurat pe americani ca ii va reprezenta pe toti.

Hillary Clinton: "Voi fi un presedinte pentru democrati, republicani, independenti, pentru cei care se chinuie si incearca, pentru cei de succes, pentru toti cei care voteaza cu mine si cei care nu o fac!"

La final, doamna Clinton a fost imbratisata de sotul ei Bill si fiica ei, Chelsea, iar scena a fost inundata de o ploaie de baloane si confetti.

Printre celebritatile care au urcat pe scena ultimei zile de Conventie s-a numarat cantareata Katie Perry, sustinuta din sala de iubitul ei, Orlando Bloom.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO