Filmul "Lupul de pe Wall Street", redus cu 25%, in Dubai. Spectatorii au fost nemultumiti de decizia autoritatilor

Ultima actualizare: 18-01-2014 07:11
Lupul de pe Wall Street

 Cei care au vazut filmul "Lupul de pe Wall Street", in Dubai, au spus ca toate expresiile triviale din filmul regizat de Martin Scorsese au fost eliminate.

 Aproape 45 de minute din filmul de 3 ore despre lumea extravaganta a finantelor au fost eliminate din versiunea proiectata in salile de cinema din Dubai. Multi spectatori au fost dezamgiti si confuzi, din cauza ordinii derularii actiunii.

Chiar si in cele mai liberale tari, filmul a fost criticat pentru modul in care expune drogurile, sexul si banii. Contestatarii spun ca filmul lauda lacomia, include scene de nuditate iar cuvintele triviale, precum "fuck", au peste 500 de aparitii, informeaza The Telegraph.

O femeie a declarat pe Facebook ca a parasit cinematograful dup 40 de minute, pentru ca actiunea filmului isi pierduse coerenta.

Cenzura filmelor este o practica obisnuit in tarile din Orientul Mijlociu. Cenzorii au taiat chiar si scene de sarut, difuzate de canalele TV arabe.

Juma al-Leem, director de continut la National Media Center, din Emiratele Arabe Unite, a declarat ca, de obicei, cenzura taie scenele consderate blasfemie, sau care pun in pericol siguranta nationala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO