Lupta pentru cel mai vanat burlac. O inotatoare din Africa, peste Brooke Shields si Claudia Schiffer

Ultima actualizare: 03-10-2012 15:52

Albert de Monaco pune capat unei lungi asteptari. De aproape 30 de ani, supusii tot spera sa aiba ocazia de a se bucura de casatoria principelui lor. Nunta va fi transmisa LIVE sambata pe www.stirileprotv.ro si m.stirileprotv.ro

Adica cel care a dobandit deloc ravnita faima de "suveran playboy", dupa relatii sentimentale cu femei splendide si faimoase, dar si dupa aparitia unor "copii din flori".

In urma cu aproximativ un an, palatul regal din Monaco anunta logodna principelui Albert cu o fosta inotatoare olimpica din Africa de sud, Charlene Wittstock. Iar tanara, acum in varsta de 33 de ani, a primit un inel superb.

In ceea ce il priveste pe suveranul in varsta de 53 de ani, casatoria ar trebui sa-i stearga, in sfarsit, aura de etern playboy.

Albert a avut relatii cu multe femei frumoase si totodata celebre, printre cuceririle sale numarandu-se actrita Brooke Shields si supermodelul Claudia Schiffer. Chiar si asa, au circulat si zvonuri ca ar fi gay.

Supusii suveranului monegasc spera acum ca Charlene ii va darui acestuia si un mostenitor.

Fiul fermecatoarei actrite de la Hollywood, Grace Kelly, si al fostului suveran, Rainier, are deja doi copii nascuti din relatiile anterioare. Insa, potrivit constitutiei principatului, niciunul nu poate ajunge pe tron, pentru ca sunt, cum se zice in popor, "copii din flori".

Cea mai mare are 19 ani si poarta numele buncii si al dinastiei. Mama ei, agent imobiliar in California, s-a luptat din greu in justitie pentru ca ilustrul tata sa-si recunoasca fiica, iar paternitatea a fost confirmata abia acum cativa ani in urma unor teste ADN.

Iar in 2005, o fosta stewardesa a dovedit ca fiul ei este si al principelui Albert. Si surorile lui Albert, Caroline si Stephanie, au tinut prima pagina a ziarelor cu scandaluri amoroase. Totusi, dincolo de barfe, dinastia Grimaldi, care conduce de mai bine de sapte secole principatul mediteranean, n-a fost ocolita de nenorociri. Grace Kelly a murit in 1982 intr-un accident de masina, o drama care a indoliat principatul si a emotionat o lume intreaga.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO