Drama unei adolescente care a ajuns sclava sexuala pentru jihadisti: "Ne fortau sa recitam din Coran in timp ce ne molestau"

Ultima actualizare: 01-06-2015 07:04
stat islamic - getty

O adolescenta de 17 ani, care a fost vanduta, impreuna cu sora ei de 10 ani, drept sclave sexuale teroristilor din Statul Islamic, a povestit ororile la care a fost supusa in cele 9 luni de captivitate.

Tanara a marturisit ca singurul lucru pe care si-l dorea in captivitate era sa moara, in timp ce era batuta si agresata sexual de catre militantii Statului Islamic si bodyguarzii lor, relateaza Daily Mail. Ea a povestit cum a fost violata in grup, biciuita si chiar stropita cu apa clocotita pe coapse atunci cand nu tinea pasul cu cererile sexuale ale abuzatorilor.

De parca umilinta nu era suficient de mare, fata spune ca a fost fortata sa recite pasaje din Coran in timp ce "stapanul ei", care isi spunea Al-Russiyah, si acolitii sai o molestau.

"A fost ingrozitor. Ma batea si venea de fiecare data cu cel putin un barbat atunci cand facea sex cu mine. Ma fortau sa spun lucruri din Coran, in timp ce ei isi faceau treaba, si daca nu o faceam, ma biciuiau", spune tanara, insarcinata in 3 luni cu copilul lui Al-Russiyah.

Adolescenta a fost ranita in luna august a anului trecut, dupa ce Statul Islamic a trecut prin orasul Shingal, Irak. A fost incatusata si dusa la un hotel din Mosul, impreuna cu alte tinere. A fost apoi mutata in capitala siriana Raqqa, unde ea si alte zeci de femei au fost examinate pentru a li se confirma virginitatea.

"Virginele erau duse intr-o camera cu 40 de barbati. Ne aliniau si ei aratau cu degetul pe cine voiau. M-am gandit ca pot fi norocoasa: nu era la fel de frumoasa ca celelealte", isi aminteste tanara. Insa a fost cumparata de Al-Russiyah, impreuna cu sora ei de 10 ani. Au urmat 9 luni de cosmar, cand in fiecare dimineata, barbatul le dezbraca pe fete, le mirosea si apoi se decidea cu care dintre ele va face sex.

"Eram obligate sa gatim, sa facem curat, orice ne spuneau ei. Trebuia sa ne supunem. Uneori ne cereau sa dansam sau sa le cantam.

Totul a luat sfarsit in aprilie, atunci cand Al-Russiyah si oamenii sai au fost ucisi, iar fetele eliberate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO