Drama unei adolescente care a ajuns sclava sexuala pentru jihadisti: "Ne fortau sa recitam din Coran in timp ce ne molestau"

stat islamic - getty

O adolescenta de 17 ani, care a fost vanduta, impreuna cu sora ei de 10 ani, drept sclave sexuale teroristilor din Statul Islamic, a povestit ororile la care a fost supusa in cele 9 luni de captivitate.

Tanara a marturisit ca singurul lucru pe care si-l dorea in captivitate era sa moara, in timp ce era batuta si agresata sexual de catre militantii Statului Islamic si bodyguarzii lor, relateaza Daily Mail. Ea a povestit cum a fost violata in grup, biciuita si chiar stropita cu apa clocotita pe coapse atunci cand nu tinea pasul cu cererile sexuale ale abuzatorilor.

De parca umilinta nu era suficient de mare, fata spune ca a fost fortata sa recite pasaje din Coran in timp ce "stapanul ei", care isi spunea Al-Russiyah, si acolitii sai o molestau.

"A fost ingrozitor. Ma batea si venea de fiecare data cu cel putin un barbat atunci cand facea sex cu mine. Ma fortau sa spun lucruri din Coran, in timp ce ei isi faceau treaba, si daca nu o faceam, ma biciuiau", spune tanara, insarcinata in 3 luni cu copilul lui Al-Russiyah.

Adolescenta a fost ranita in luna august a anului trecut, dupa ce Statul Islamic a trecut prin orasul Shingal, Irak. A fost incatusata si dusa la un hotel din Mosul, impreuna cu alte tinere. A fost apoi mutata in capitala siriana Raqqa, unde ea si alte zeci de femei au fost examinate pentru a li se confirma virginitatea.

Citește și
stat islamic
Numarul doi in ierarhia gruparii teroriste Stat Islamic a fost ucis in timpul unui atac aerian, in Irak
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

"Virginele erau duse intr-o camera cu 40 de barbati. Ne aliniau si ei aratau cu degetul pe cine voiau. M-am gandit ca pot fi norocoasa: nu era la fel de frumoasa ca celelealte", isi aminteste tanara. Insa a fost cumparata de Al-Russiyah, impreuna cu sora ei de 10 ani. Au urmat 9 luni de cosmar, cand in fiecare dimineata, barbatul le dezbraca pe fete, le mirosea si apoi se decidea cu care dintre ele va face sex.

"Eram obligate sa gatim, sa facem curat, orice ne spuneau ei. Trebuia sa ne supunem. Uneori ne cereau sa dansam sau sa le cantam.

Totul a luat sfarsit in aprilie, atunci cand Al-Russiyah si oamenii sai au fost ucisi, iar fetele eliberate.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Statul Islamic a ars de vie o femeie pentru ca a refuzat sa ia parte la un
Statul Islamic a ars de vie o femeie pentru ca a refuzat sa ia parte la un "act sexual extrem". Cum se vand sclavele sexuale

O femeie a fost arsa de vie de mai multi membri ai gruparii teroriste Stat Islamic, dupa ce a refuzat sa ia parte la un "act sexual extrem", a informat un oficial al ONU.

Numarul doi in ierarhia gruparii teroriste Stat Islamic a fost ucis in timpul unui atac aerian, in Irak
Numarul doi in ierarhia gruparii teroriste Stat Islamic a fost ucis in timpul unui atac aerian, in Irak

Abu Alaa al-Afri, considerat numarul 2 in ierarhia gruparii Statul Islamic, a fost ucis in urma unor atacuri aeriene, a anuntat miercuri Ministerul Apararii irakian.

Cine sunt cei patru lideri ai Statului Islamic pentru prinderea carora guvernul american ofera 20 de milioane de dolari
Cine sunt cei patru lideri ai Statului Islamic pentru prinderea carora guvernul american ofera 20 de milioane de dolari

Guvernul american ofera o recompensa totala de 20 de milioane de dolari pentru informatii care ajuta la capturarea a patru lideri ai gruparii Stat Islamic, relateaza BBC.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.