Desfasurare de forte in UK. Opt romani intrati ilegal in tara, filmati in timp ce sar dintr-un TIR si se ascund in padure

Ultima actualizare: 13-06-2015 07:12
romani uk

Noua romani au fost arestati, marti dupa-amiaza, in Gloucestershire, Marea Britanie, pentru intrare ilegala in tara, dupa ce au fost surprinsi in timp ce sareau dintr-un TIR cu numere de inmatriculare din Maramures.
 

Scene de film s-au petrecut pe o strada linistita de langa localitatea Bourton on the Water, cand mai multi barbati au facut doua gauri in prelata camionului si au sarit in fata masinilor oprite la semafor. Acestia s-au facut nevazuti imediat in vegetatia din jur. Martorii au reusit insa sa faca fotografii si sa filmeze momentul in care romanii sar din masina si fug in imprejurimi, relateaza Daily Mail.

Politia a fost chemata imediat la locul incidentului, iar oamenii legii au inceput imediat cautarile. Un elicopter a fost adus in zona pentru a-i localiza pe fugari, care au fost prinsi in scurt timp. Cei doua au fost arestati, inclusiv soferul care i-a transportat. Ei se afla in custodia politistilor si urmeaza sa fie predati Biroului de Imigrari, in cursul zilei de miercuri.

"Politia si un elicopter au fost detasate in cursul dupa-amiezii, pe 9 iunie, la Bourton on the Water, dupa ce mai multi barbati au fost vazuti evadand dintr-un camion cu numere de Romania. Politistii au arestat noua barbati, inclusiv soferul. Ei se afla in custodie si urmeaza s afie predati echipei de la Biroul de Imigrari.

 

Extraordinary moment 'illegal immigrants' cut their way out of a lorry on a quiet Cotswolds road

Posted by Daily Mail on Wednesday, June 10, 2015
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO