Descoperire impresionantă, în spatele unor pereți falși dintr-o fostă moară. Poliția din UK spune că nu a mai văzut așa ceva

Dată publicare: 05-08-2017 13:07
Dată actualizare: 08-08-2017 21:46


cannabis

O suprafaţă enorm de mare pentru creşterea cannabisului a fost descoperită de poliţia din Marea Britanie, ascunsă după pereţi falşi şi ascensoare secrete.

Poliţia britanică afirmă că este "cea mai sofisticată" fermă de cannabis găsită până acum.

Astfel, într-o fostă moară au fost descoperite peste 20 de camere ascunse, în care se aflau peste 1300 de plante de cannabis, a căror valoare a fost estimată la aproximativ 760.000 de lire sterline.

Toată această plantaţie era bine deghizată de privirile trecătorilor, iar accesul la partea superioară a clădirii se făcea cu ajutorul unui lift, printr-un loc mascat de un şemineu. Însă toate acestea au fost găsite de poliţişti, care au spart pereţii clădirii din Darwen, Lancashire, potrivit Metro.co.uk.

Autorităţile au arestat şi un bărbat de 31 de ani, pe care l-au găsit în fosta moară, şi care îşi amenajase acolo un spaţiu în care să doarmă şi să trăiască.

"Aproape fiecare încăpere a fost transformată pentru producţia de cannabis. A fost o amenajare enormă şi sunt convins că este una dintre cele mai sofisticate construcţii din UK", a declarat inspectorul detectiv Vinny De Curtis. 

Sursa: metro.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO