De la maicuta, terapeut sexual. Povestea de viata a femeii care a inlocuit Biblia cu Kama Sutra

Ultima actualizare: 09-11-2012 18:34
Fran

Ca o maicuta devotata, se ruga zilnic pentru altii si nu iesea din canoanele Bisericii Romano-Catolice. La 18 ani, a simtit chemarea catre biserica si a facut pasul decisiv. Acum, la 63 de ani, a facut o schimbare radicala, demna de un roman.

Este vorba despre Fran Fisher din Manchester, cea care a inlocuit Biblia cu Kama Sutra. Dupa o perioada de doi ani petrecuta la manastire, femeia a ajuns, cativa ani mai tarziu, terapeut specializat in problematica sexuala pentru cupluri.

Dupa doi ani, tanara s-a aratat dezamagita de viata la manastire, mai ales ca nu se intelegea cu celelalte surate. La patru luni dupa ce a parasit calea religioasa, Fran l-a cunoscut pe viitorul sot, care era departe de a fi usa de biserica.

"Am ajuns la manastire imediat dupa ce am terminat scoala. Ma asteptam sa raman virgina toata viata si am crescut crezand ca sexul este murdar. Nu aveam experienta cu barbatii, abia daca vorbeam cu ei. Daca cineva ar fi prezis ce voi deveni, as fi izbucnit in ras. Insa, acum sunt fericita", a povestit Fran pentru The Sun.

Odata casatorita, tanara a aflat despre fenomenul swinging, fiind oripilata de atitudinea sotului.

"Ne-am mutat in SUA si acolo sotul meu m-a invitat la o astfel de intalnire. Eram speriata si furioasa ca ma punea intr-o astfel de situatie. Am crescut intr-o casa unde nu se vorbea niciodata despre sex. De cate ori mergeam in cluburi unde se practica swinging-ul, nu faceam decat sa astept intr-una din camere cat sotul meu intretinea relatii sexuale cu alte femei", a mai spus Fran.

Fran si-a dat seama ca are probleme de natura sexuala si a inceput sa mearga la un terapeut, asta pana cand si-a dat seama ca si ea vrea sa opteze pentru o astfel de cariera. Fran este acum cunoscuta ca terapeut in UK si este fericita in casnicie.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO