Cum vor funcționa terasele și plajele din Grecia

Ultima actualizare: 20-05-2020 14:11
plaja
Getty

Grecia a deschis terasele și plajele de câteva zile, dar, pentru moment, vorbim doar de turism intern.

Oana Cercel în vârstă de 35 de ani, care locuiește de 14 ani în Atena a explicat pentru funkytravel.ro cum funcționează terasele și plajele din Grecia.

Șezlongurile sunt dezinfectate după fiecare client

Cum autoritățile din România încă se chinuie să aprobe un ghid de măsuri, în Grecia localurile funcționează după reguli bine stabilite.

Oana Cercel a menționat pentru funkytravel.ro ce măsuri au luat grecii pentru plaje și terase în momentul în care au permis deschiderea acestora. Nu este exclus ca aceste măsuri să rămână valabile și în momentul în care autoritățile elene vor permite accesul turiștilor străini.

“La terasele de la plajă, clienții se duc la bar și pot comanda cafea, sucuri și mâncare, dar doar ce este ambalat. (sandwich, chipsuri, etc.) Ospatarii nu servesc clienții la șezlonguri. Se păstrează distanța de 1,5m – 2m între clienți. Cei care doresc, își pot aduce de acasă mâncare sau băutură. Având un copil minor, pentru securitatea noastră sanitară, am luat de acasă dezinfectant și șervețele umede însa la bar sunt mai multe sticle de dezinfectant, iar cine vrea, se poate dezinfecta”, povestește Oana.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO