Cine este vinovat de masacrul din Mexic, unde au fost uciși 9 mormoni. Ce au descoperit autoritățile

Ultima actualizare: 07-11-2020 12:49
Locul masacrului din Mexic - 2
AFP

Un „membru al cartelului mexican” a fost arestat pentru uciderea a nouă mormoni din SUA, în timpul unui atac armat în Mexic.

José Lara ar fi făcut parte dintr-un grup armat și este a 13-a persoană arestată de autoritățile mexicane , transmite Daily Star.

Jesús Parra a fost reținut în iunie, iar în septembrie a fost pus sub acuzare pentru o acuzație de omucidere. Ceilalți 11 suspecți au fost acuzați de apartenența la o organizație criminală.

Autoritățile mexicane au emis, de asemenea, mandate de arestare pentru 10 persoane, care sunt căutate pentru acuzații de omucidere.

Un vehicul carbonizat a fost găsit pe marginea drumului, cu rămăşiţele unora dintre victime. Alţi membri ai familiei au fost împuşcaţi, se pare, când încercau să fugă. Dar, unii dintre copii au reuşit să scape şi au cerut ajutor. Alţii au fost cumva ascunşi de mamele lor, înainte ca femeile să fie ucise.

Un grup de trei mame şi cei 14 copii ai lor porniseră, într-un convoi de maşini, din localitatea Bavispe, în statul Sonora spre statul vecin Chihuahua. Unii plecaseră spre o nuntă, alţii mergeau mai departe, spre Arizona, spun rudele din America. S-au hotărât să călătorească împreună din raţiuni de securitate. Însă, tocmai acest mod de deplasare le-a fost fatal.

Vezi imaginile în Galeria Foto.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO