Cele mai cele hoteluri din lume! Priveste si plangi!!!

Dată publicare: 21-08-2009 00:00
Dată actualizare: 27-03-2014 13:56


Daintree Eco Lodge & Spa din Queensland, Australia

Daintree Eco Lodge & Spa (foto stanga) din Queensland, Australia, este cel mai ecologic hotel din lume. Potrivit clasamentului Hotel.com, cel mai inalt resort din lume este Burj Al Arab din Dubai: 321 de metri si un rating propriu de 7 stele.


Cel mai mare hotel din lume, dupa numarul de locuri de cazare, este Palazzo Resort Hotel & Casino din Las Vegas. 8108 camere, practic un mini-oras, cu o varietate mare de restaurante si magazine, dar si cu sapte piscine si propriul cazinou.

Cel mai vechi resort din lume este Hoshi Ryokan, din Komatsu, Japonia, infiintat acum 1.300 de ani. Este condus de aceeasi familie de 46 de generatii.

Cea mai scumpa camera din lume este Grand Resort Lagonissi din Atena. Cu majordom, bucatar si pianist proprii, Royal Villa este disponibila la pretul de 50.000 de dolari pe noapte. Locuinta, cu vedere spre Marea Egee, are o piscina privata dotata cu dizpozitiv de hidromasaj.

Emirates Palace din Abu Dhabi, deschis in 2005, este hotelul a carui constructie a costat cel mai mult - peste 3 miliarde de dolari. Complexul este decorat cu aur, argint si marmura si are 1.002 candelabre din cristale Swarovski.

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO