Ce a pățit o femeie care a încercat un truc popular pe TikTok. „A fost cea mai chinuitoare durere din viața mea”
O femeie a trecut printr-o experiență îngrozitoare după ce a încercat un truc de gătit, popular pe TikTok.
Shafia Bashir a încercat să facă ouă în cuptorul cu microunde, un truc care a făcut înconjurul popularei aplicații de partajare a videoclipurilor, scrie Daily Star.
Mama, în vârstă de 37 de ani, a început prin a turna apă clocotită într-o cană și a adăugat un ou, înainte de a-l pune în cuptorul cu microunde pentru câteva minute. După ce Shafia a scos preparatul și l-a atins cu o lingură rece, ea a spus că acesta a explodat „ca o fântână” și a sărit pe fața femeii, arzându-i tenul.
Acum, femeia îi avertizează și pe alții cu privire la pericolele pe care le implică încercarea trucurilor din online.
„Pur și simplu, nu vreau ca altcineva să mai treacă prin asta, pentru că este în trend pe TikTok”, a spus Shafia. „A fost cea mai chinuitoare durere din viața mea. A fost o perioadă terifiantă pentru mine. Eram într-o agonie absolută. Mi-am băgat fața sub robinet și apoi a trebuit să îl pun pe prietenul meu să aibă grijă de fiica mea ca să pot merge la A&E”.
Shafia, din Bolton, a declarat că folosește acest truc de aproximativ trei ani și că nu a mai avut niciodată probleme înainte de incidentul din 12 mai.
„Am făcut-o exact așa cum o fac de obicei. Făcusem deja pâinea prăjită, eram lihnită! Fosta mea soacră mi-a spus despre asta. Mi-a spus cum să fac un ou poșat în cuptorul cu microunde. O făceam de trei ani. Am pus ceainicul la fiert, am umplut pe jumătate cana cu apă, am pus sarea înăuntru, oul înăuntru și l-am pus la microunde timp de un minut. Nu era fiert, așa că l-am mai băgat un minut”, a mai declarat femeia.
Din fericire, Shafia și-a revenit complet, dar a jurat să renunțe pe viață la ouă în urma incidentului șocant.
Gătitul ouălor în cuptorul cu microunde fără a îndepărta coaja poate fi periculos, deoarece coaja reține căldura, iar oul din cuptorul cu microunde nu se oprește instantaneu din gătit și presiunea poate face ca alimentul să explodeze.