Cativa catelusi care s-au nascut in timpul unei tornade isi cauta un camin. Povestea impresionanta a micilor supravietuitori

Dată publicare: 25-05-2017 09:21
Dată actualizare: 28-05-2017 07:30


Cativa catelusi s-au nascut in timpul unei tornade care a devastat un oras din Wisconsin, Statele Unite, dar au demonstrat ca sunt niste invingatori.

Puii au supravietuit, dar acum au nevoie de cineva care sa-i adopte. Abia invata sa latre dar, daca ar putea vorbi, ar avea de spus o poveste despre supravietuire.

Ingrijitoare: "Abia se nascusera, intr-un hambar. Cand s-a napustit tornada, un siloz de otel de 40 de tone a fost mutat din loc, ca sa va dati seama ce forta a avut. Cat de traumatizate si ingrozite trebuie sa fi fost aceste animale!"

Catelusii au fost salvati din ruinele unei ferme spulberate de tornada. Cand le-a aflat povestea, Tammie, o iubitoare de animale, i-a adoptat pe loc.

Ingrijitoare: "Nu pot sa aiba singuri grija de ei, nu a fost vointa lor sa ramana fara adapost. Noi avem si loc pentru ei, si timp sa-i ingrijim. Am facut ceea ce trebuia sa facem."

Dupa tornada, mai multi pui au ramas insa fara adapost.

Ingrijitoare: "Puii lui Ginger au cinci saptamani. Vor putea fi dati spre adoptie peste vreo doua saptamani. Puii lui Mary Ann sunt cei care s-au nascut chiar in timpul tornadei. Daca vreti sa-i adoptati trebuie sa mai aveti rabdare cinci sau sase saptamani."

Si zeci de pisicute au ajuns, temporar, la un adapost pentru animale. Ingrijitorii de acolo sunt insa siguri ca isi vor gasi rapid stapani iubitori, dar oamenii trebuie sa-si reconstruiasca mai intai locuintele distruse. Localnicii nu vor duce totusi lipsa de ajutor, deoarece traiesc intr-o comunitate unita


VIDEO PROTVPLUS.RO