Avionul prăbușit în Indonezia. Ultimul mesaj trimis de un tânăr soției sale, cu care se căsătorise acum 2 săptămâni


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 29 Octombrie 2018 22:38
Categorie: Stiri externe
avion indonezia

Unul dintre cei 189 de pasageri care se aflau în avionul indonezian prăbușit, luni, în Marea Java, este un tânăr de 22 de ani.

Cu doar jumătate de oră înainte ca avionul Lion Air să decoleze, Deryl Fida Febrianto i-a trimis soției sale o ultimă fotografie.

În dimineața tragediei, la ora 06.01, cu doar zeci de minute înainte ca avionul să se prăbușească în mare, Deryl Fida Febrianto, în vârstă de 22 de ani, îi trimisese soției sale Lutfinani Eka Putri un selfie. În imagine se poate vedea cum tânărul poartă o mască verde.

Sursă foto: kumparan.com

Cei doi erau căsătoriți de două săptămâni, iar acesta se îndrepta spre Pangkal Pinang, unde urma să lucreze pe un vas de croazieră. Femeia de 23 de ani a povestit cum, până la 06.12 a schimbat mesaje cu iubitul ei din copilărie, cu care se căsătorise de puțin timp. După aceea, Deryl nu i-a mai dat niciun semn.

„Când am văzut știrile, am comparat numărul zborului cu cel de pe biletul pe care Deryl mi-l trimisese într-o fotografie. Am început să plâng imediat”, a mărturisit tânăra.

Soția sa le-a arătat reporterilor fotografia după ce și o mamă îndurerată le-a arătat acestora o fotografie cu fiul ei Agil Nugroho Septian în ziua absolvirii.

Avionul JT610 al companiei Lion Air s-a prăbușit luni la doar 13 minute după ce a decolat din Jakarta. La bord se aflau 189 de persoane, între care 178 de adulți, un copil, doi bebeluși, doi piloți și șase însoțitori de zbor, scrie The Sun.

Pentru moment, nu a fost găsit niciun supaviețuitor. Oficiali responsabili cu operațiunea de salvare spun că „cel mai probabil” nu există supraviețuitori. Potrivit presei indoneziene, printre pasageri ar fi fost și un cetățean indian, dar și unul indonezian. În cursul zilei, au fost recuperate din apă șase trupuri ale unor pasageri, între care și un bebeluș. Echipajele au găsit în apă cărți, haine, acte de identitate și bagaje.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO