"Asa arata agonia". Momentul in care un baietel din Alep refuza sa se desprinda din bratele unui asistent medical. VIDEO

01-10-2016 10:55


copil

Imaginile filmate intr-un spital din Alep reflecta cel mai bine drama copiilor din orasul controlat de rebeli si asediat de fortele guvernamentele siriene, dar si de catre cele rusesti. 

Un baietel sirian, plin de sange, strange, cu disperare, in brate asistentul care s-a ocupat de el in spital. Vizibil traumatizat, micutul si fratele lui au ajuns acolo dupa ce casa in care locuiau a fost lovita in timpul unui atac aerian.

Clipul a fost facut public de care asociatia care se ocupa de minorii raniti in astfel de atacuri in Siria.

"Asta e ceea ce indura copiii Siriei in fiecare zi. Asa arata agonia lor", este textul care insoteste imaginile.

In urma atacului, 13 persoane si-au pierdut viata, si alte 40 au fost ranite.

"Casa micutului a fost lovita in timpul atacului. Nu se stie daca de vina au fost sirienii sau rusii", a declarat un reprezentat al
asociatiei.

Mohamed Abu Rajab, asistent medical al asociatiei americane care ajuta cadrele medicale din spitalul din Alep, a declarat: "Viata in Alep arata asa. Nicio camera video si niciun cuvant nu poate descrie ce se intampla aici. Orasul a fost uitat, a fost abandonat. Spitalele sunt pline. Este nevoie de medicamente si mai multi medici".

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO