Amy Winehouse, din nou in topuri, dupa disparitia tragica. Vanzari record ale albumelor divei

25-07-2011 06:23

Ca de fiecare data cand un mare artist pleac dintre noi, moartea o readuce in topuri pe Amy Winehouse. Vanzarile albumelor sale au crescut de zeci de ori de la anuntul sfarsitului ei tragic.

O pastila de ecstasy contrafacuta ar fi ucis-o pe Amy. Cel putin asta sustine un prieten de-al ei. Deocamdata insa, politia s-a abtinut sa faca declaratii. Iar cauza adevarata a mortii va fi cunoscuta abia dupa autopsie, a carei data va fi anuntata astazi.

Intre timp, fanii socati au luat cu asalt magazinele de muzica. Numai in Marea Britanie, vanzarile albumelor sale au crescut de 37 de ori.

In fata casei ei de la Londra, se afla permanent o mica armata de oameni. Sunt persoane de toate varstele, care s-au regasit, intr-un fel sau altul, in melodiile ei.

In Serbia, cei care au fost la concertul dezastruos al cantaretei, de la Belgrad, se intreaba de ce, totusi, nu a facut nimeni nimic pentru ea.

O multime de celebritati, de la Brian Adams pana la Demi Moore, au postat pe Twitter mesaje impresionante. "Te voi iubi mereu, Amy, si nu voi uita niciodata cine ai fost cu adevarat", a scris prietena ei, Kelly Osbourne.


VIDEO PROTVPLUS.RO