Al-Qaeda: Va fi jale. Americanii vor plange cu lacrimi de sange

Dată publicare: 07-05-2011 10:38
Dată actualizare: 25-09-2012 07:03
Sursa: Mediafax


Osama bin Laden

Gruparea Al-Qaeda a confirmat moartea liderului sau, Osama bin Laden, ucis in noaptea de duminica spre luni de un comando american,si a amenintat ca il va razbuna si s-a angajat sa continue Jihadul, intr-un comunicat publicat vineri pe site-uri islamiste.

 

“Sangele lui bin Laden ii va bantui pe americani si pe agentii lor. Ne rugam ca fericirea lor sa se transforme in jale, iar lacrimile lor sa se amestece cu sangele lor”, suna o parte din mesajul postat de Al-Qaeda pe Internet.

Sotia preferata a lui bin Laden: In ultimii 5 ani nu a iesit din camera sa

"Seicul combatant Abu Abdallah, Osama Mohamed bin Laden a fost ucis de gloantele tradarii si apostaziei. Daca americanii au putut sa-l ucida pe Osama, nu trebuie sa ne fie rusine, dar vor putea americanii, prin presa lor, agentii lor, echipamentele lor, militarii lor, serviciile lor de informatii si serviciile lor, sa ucida lucrul caruia seicul Osama si-a consacrat viata?", scrie reteaua extremista in comunicatul sau, semnat de comandamentul general al Al-Qaeda.

IMAGINI SOCANTE de la asasinarea lui Osama bin Laden

"Noi confirmam ca sangele seicului combatant Osama bin Laden nu va fi varsat degeaba si ca va fi un blestem pentru americani si agentii lor, care ii va urmari in interiorul si exteriorul tarii lor", ameninta comandamentul general al retelei teroriste.

In comunicatul sau, comandamentul se angajeaza sa "continue pe calea Jihadului, trasata de liderii nostri si, in fruntea lor, seicul Osama, fara ezitari sau retineri".

"Nu ne vom indeparta de la aceasta cale pana la victorie sau la moarte", subliniaza autorii textului.

In comunicatul sau, reteaua extremista cere de asemenea "poporului musulman din Pakistan, pe teritoriul caruia a fost ucis seicul Osama, sa se revolte pentru a spala aceasta rusine care i-a fost adusa de o banda de tradatori si hoti, care au vandut totul inamicilor".

Povestea clanului bin Laden: Un tata cu 22 de sotii si afaceri cu Bush

Pakistanezii sa se "rascoale cu forta pentru a curata tara lor de americani, care au raspandit acolo coruptia", scrie comandamentul general al retelei, in comunicat.

Al-Qaeda a mai anuntat ca va difuza "in curand" o inregistrare audio cu Osama bin Laden, realizata cu o saptamana inainte de moartea acestuia.

"Seicul a refuzat sa paraseasca lumea aceasta inainte de a impartasi natiunii islamice bucuria suscitata de revoltele (din lumea araba) in fata nedreptatii si nedreptilor. El a inregistrat in acest scop un mesaj audio cu o saptamana inainte de moartea sa, care contine felicitari si sfaturi, iar noi il vom difuza in curand", a adaugat gruparea.

Cititi si:

Prezicator: "Pe 11 mai un tsunami va distruge Taiwanul". Un om s-a sinucis

VIDEO. Mama, mama! Dans cu sfarcul la vedere cu Roxana Ionescu

Sursa: Mediafax, AFP


VIDEO PROTVPLUS.RO