Luptatorii SEAL, decorati de Barack Obama pentru uciderea lui bin Laden

Ultima actualizare: 08-08-2012 02:12

Presedintele Barack Obama a incheiat vineri "o saptamana istorica" pentru Statele Unite, decorand membrii comandoului american care prin eliminarea lui Osama ben Laden au "decapitat" Al-Qaeda.

Portretul eroului din ECHIPA TACERII: soldatul care l-a ucis pe Osama

De aproape o saptamana presa intoarce pe toate partile operatiunea prin care a fost eliminat Osama bin Laden. Raman insa invaluiti in mister militarii care au dus greul misiunii. Este vorba despre o unitate de comando din randul SEAL, fortele speciale.

Membrii acestuia au fost decorati vineri seara de presedintele Obama. Totusi, nimeni nu stie cine sunt. Marina militara americana are o baza langa Virginia Beach. In oras traiesc cateva mii de soldati si familiile lor. Printre ei si misterosii membri ai comandoului Seal 6, care l-a scos din joc pe Osama bin Laden.

In majoritatea timpului, membrii trupelor speciale sunt oameni obisnuiti care merg la restaurant, la cumparaturi, la antrenamentele copiilor lor. Pana cand sunt convocati pentru o misiune. Iar atunci nici macar sotiile lor nu stiu mare lucru. Formarea unui membru SEAL dureaza ani de zile si numai un sfert din cei care incep stagiul reusesc sa il duca pana la capat.

Cititi si:

Prezicator: "Pe 11 mai un tsunami va distruge Taiwanul". Un om s-a sinucis

Vom ajunge ca bulgarii? Deputatul Socaciu vrea dublarea filmelor straine

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO