A sunat la poliție crezând că s-au ciocnit două avioane. Ce se întâmplase, de fapt, pe cer

Ultima actualizare: 09-09-2019 20:44
Meteorit UK
UK Meteor Network

Un britanic a sunat duminică dimineață la Poliție, pentru a anunța posibila ciocnire a două avioane. Astfel, oamenii legii din satul Yelverton au plecat imediat pe teren.

 

Cu toate acestea, ei au aflat curând că nu a avut loc nicio tragedie aeriană, fiind cel mai probabil vorba despre „un obiect strălucitor care a străbătut cerul”, adică un meteorit, scrie CNN.

„Un bărbat a raportat un posibil accident aviatic, cu un avion care a luat foc și s-a prăbușit. Polițiștii au efectuat verificări în zonă, dar pentru că nu au putut exclude complet ipoteza prăbușirii, au solicitat scanarea zonei cu un elicopter”, a precizat Poliția într-un comunicat.

Totodată, reprezentanții aeroporturilor locale au precizat că nicio aeronavă nu a fost implicată în vreun incident.

„Toate căutările au fost sistate întrucât nu s-au găsit resturile vreunui avion. Experții au precizat că, dacă ar fi fost un incident în aer, atunci am fi găsit rămășițele. Mai multe persoane au susținut că au observat pe cer un meteorit”, a spus inspectorul de poliție John Shuttleworth.

O organizație numită „Rețeaua Meteoriților din UK” a postat pe rețelele de socializare o imagine cu momentul care l-a alertat pe bărbatul care a anunțat poliția. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO