Noul film al lui Tom Hanks: Cinismul societății m-a făcut să iau această decizie


Ultimul update: Miercuri 11 Septembrie 2019 14:18
Data publicarii: Luni 09 Septembrie 2019 19:43
Categorie: Stiri externe

Cinismul din societate l-a determinat pe Tom Hanks să accepte un nou rol de film.

De data aceasta, laureatul cu Oscar interpretează un faimos amfitrion din emisiunile TV pentru copii, care se încăpățâna să creadă în bunătate. Pelicula a avut premiera mondială la festivalul de film de la Toronto. La fel, un film satiră despre un Adolf Hitler imaginar, cu față umană.

Tom Hanks joacă, în noul său film, rolul lui Fred Rogers, un legendar amfitrion al emisiunilor de televiziune pentru copii. Încerca să le insufle valori umane pe care mulți le consideră perimate în zilele noastre, ca bunătatea și căldura sufletească.

Tom Hanks: "El avea trei secrete ale fericirii: să fii bun, să fii bun, să fii bun. Sincer, eu cred că fericirea poate însemna să strângi mâna oricui, cu sinceritate."

"Cinismul a devenit poziția implicită pentru o mare parte a rutinei zilnice. De ce? Pentru că este ușor și trebuie câștigați bani mulți. Cinismul este un produs grozav de vândut și este începutul perfect al oricărei examinări pe care o facem oricărui lucru. Dar, cred că atunci când Fred Rogers a văzut prima oară instruirea copiilor a văzut ceva care a fost cinic și de ce ai pune ceva care este cinic în fața unui copil de doi sau trei ani?" a spus Tom Hanks.

Scarlett Johansson este încrezatoare că filmul satiră JoJo Rabbit despre un Adolf Hitler imaginar, care reușește cumva să se facă plăcut, spre deosebire de infamul personaj din realitate, va transmite exact mesajul dorit de Taika Waititi, regizor, scenarist dar și interpret.

Scarlett Johansson: „Scenariul acestui film este ca o nestemată. Taika a izbutit ceva minunat spunând povestea văzută prin ochii unui copil și folosindu-se de umor pentru a atrage publicul. Toate acestea te fac însă să ai momente de reflecție profundă.”

În Germania nazistă din timpul celui de al doilea război mondial, un băiețel pe nume JoJo îi venerează pe liderii naziști. Însă, de felul lui, este mai neîndemânatic și încurcă lume, ajungând să fie batjocorit și hărțuit de colegii lui de școală. Atunci, își chema în ajutor un prieten imaginar, care se întâmpla să fie Hitler.

La Festivalul de la Toronto a avut premiera mondială și un film de aventuri cu baloane, Aeronauții, în regia lui Tom Harper, cu Eddie Redmayne și Felicity Jones interpreți principali.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Festivalul de Film de la Veneția. Lista filmelor în cursa pentru Leul de Aur
Andie MacDowell, la 60 de ani, apariție răvăşitoare la Festivalul de film de la Berlin
Festivalul de film de la Veneția. Filmul „Roma”, de Alfonso Cuarón, a primit Leul de Aur.
VIDEO PROTVPLUS.RO