A fost soldat in misiuni speciale, bodyguard-ul lui David Beckham, dar acum doarme in aeroport. Cum a ajuns in situatia asta

Ultima actualizare: 25-08-2016 07:02
Aeroportul Heathrow - Shutterstock

Un fost veteran de razboi, care a lucrat si ca bodyguardul lui David Beckham, traieste o viata desprinsa parca din dramele americane.

Un fost veteran in armata britanica traieste acum pe unul dintre terminalele aeroportului Heathrow din Londra. Conform Daily Mail, acesta foloseste numele Simon Jones, pentru a-si pastra secreta adevarata identitate. Barbatul in varsta de 46 de ani a ramas pe drumuri, dupa ce afacerea pe care o conducea a dat faliment. Acesta n-a gasit alta solutie decat sa doarma in aeroport, inspirat de filmul "The Terminal", regizat de Steven Spielerg si cu Tom Hanks in rolul principal.

De o luna de zile, Simon traieste in cel mai aglomerat aeroport din Europa, pe Heathrow si a luat aceasta decizia dupa ce si-a amintit de filmul lui Spielberg, in care personajul principal, jucat de Tom Hanks, este un european care ramane blocat pe aeroportul JFK din New York.

In cele trei saptamani de cand traieste in aeroport s-a hranit cu resturile de mancare lasate de clienti prin restaurante. Acesta foloseste reteaua de internet wireless din aeroport pentru a-si cauta de munca.

Fostul membru al Regimentului Parasutistilor a ajuns in aceasta situatie dupa ce a dat faliment, iar afacerea lui s-a prabusit. Insa, in mod suprinzator, barbatul nu a fost luat la intrebari pana acum de niciun politist sau membru al securitatii de pe aeroport.

Conform Daily Mail, soldatul a luptat in misiuni in Irak, Afganistan, Angola, Nigeria, Israel sau Somalia pana cand a trecut in securitate privata. Astfel, acesta a fost garda de corp a mai multor poiticieni si diplomati britanici, inclusiv David Cameron, a facut parte din echipa de securitate a unei familii regale din Arabia Saudita, dar a fost si garda de corp a celebrului fotbalist David Beckham si a familiei sale.

"Afacerea s-a dus pe apa sambetei si am pierdut totul, munceam foarte mult, m-am separat de sotia mea si pentru ca toate conturile erau la comun, si pe numele ei, am ramas falit" a declarat acesta, conform Daily Mail. Acesta a mai spus ca la inceput, a venit cu gandul ca va dormi in aeorport o noapte sau doua, dar cand si-a dat seama ca nimeni nu vine la el sa il intrebe de ce sta aici, a decis sa isi continue aventura. Insa spune ca este alarmat de cat de usor i-a fost sa faca ceea ce si-a propus si anume, sa locuiasca intr-un aeroport.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO