A declansat o criza internationala, in cautarea toaletei. Explicatia pasagerului care a vrut sa intre peste pilotii in cabina

Ultima actualizare: 29-04-2014 06:53
Matt Christophers Lockley, in momentul in care a fost arestat de politia din Bali

Pasagerul australian care a declansat o alerta internationala privind o posibila deturnare a unui avion indonezian a confundat usa cabinei pilotilor cu toaleta avionului, a anuntat politia din Bali.

Matt Lockley, un australian in varsta de 28 de ani, a fost arestat dupa ce a batut, "cu agresivitate", in usa cabinei aeronavei Virgin si i-a determinat pe piloti sa alerteze controlorii de zbor cu privire la o posibila deturnare, scrie The Mirror.

Lockley a fost imobilizat de membrii echipajului si incatusat, iar avionul a fost inconjurat de trupele speciale ale politiei, la aterizare.

Pasagerul agresiv le-a spus anchetatorilor ca a crezut ca bate in usa toaletei avionului, pentru ca se grabea sa intre inainte de aterizarea avionului.

"Avionul se apropia de aterizare iar Lockley dormea. Insotitorul de zbor l-a trezit iar acesta a plecat spre toaleta. La momentul respectiv, a crezut ca usa cabinei era usa toaletei", a declarat Heri Wiyanto, purtator de cuvant al politiei din Bali.

Politia a infirmat informatia conform careia Lockley era beat, insa probele de sange au aratat ca acesta era sub efectul unor calmante.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO