A cerut pe YouTube UN MILION DE DOLARI! Si l-a primit!

Dată publicare: 20-01-2011 00:00
Dată actualizare: 19-10-2012 00:11
Sursa: nydailynews.com


Craig Rowin cere un milion de dolari pe Youtube...
Craig Rowin anunta ca a primit milionul de dolari...

Chiar si cele mai nebunesti dorinte pot deveni realitate! Visul unui american de a deveni milionar s-a implinit joi, dupa ce, acum doua luni, a postat pe YouTube un video in care cerea sa i se dea un milion de dolari.

Craig Rowin, un comediant din SUA, a anuntat ca cererea i-a fost indeplinita de un milionar misterios, pe nume Benjamin. Acesta din urma l-a contactat telefonic, i-a dat vestea cea buna si, ca sa ii demonstreze ca nu este o gluma proasta, i-a trimis un document notarial.

Cu toate acestea exista voci care spun ca aceste clipuri sunt fie o farsa, fie parte dintr-o campanie publicitara neconventionala.

In actul respectiv era stipulat ca ii ofera milionul de dolari si ca Rowin nu are nicio obligatie fata de el ca urmare a donatiei.

Craig Rowin sustine ca urmeaza sa primeasca cecul in data de 2 februarie, la ora 20:00, pe scena Teatrului Upright Citizens Brigade din Manhattan, unde va sustine un show de stand-up comedy.

In filmuletul original, publicat pe YouTube in data de 21 noiembrie 2010, Rowin a citit o lista de celebritati care ar putea sa ii daruiasca suma de bani mult visata. Lista ii include pe Warren Buffett, Lady Gaga, Gary Busey, Nelson Mandela, fostul primar al New York-ului, Rudy Giuliani sau copiii actorului Will Smith, Jaden si Willow, pe care ii indeamna sa mearga in camera unde parintii isi tin banii si sa-i trimita un milion de dolari.

Comediantul a spus ca nu a avut un motiv anume pentru care cerut atatia bani si nici nu s-a gandit ce o sa faca cu acestia.


VIDEO PROTVPLUS.RO