7 copii, vedete pe Youtube, atacați cu spray cu piper de mama adoptivă. VIDEO


Ultimul update: Joi 21 Martie 2019 11:17
Sursa: eu.azcentral.com
Data publicarii: Joi 21 Martie 2019 11:01
Categorie: Stiri externe
Copii, vedete pe Youtube, atacati cu spray cu piper de mama adoptiva

O americancă cu peste 240 de milioane de vizualizări pe Youtube a fost arestată sub suspiciunea că și-a abuzat, în mod repetat, cei 7 copii, pe care îi folosea pentru filmulețele postate pe canalul ei.

Machelle Hobson se bucura de succes pe Youtube, canalul ei Fantastic Adventures având peste 800.000 de urmăritori. Mama celor 7 copii câștiga între 8.900 și 142.000 de dolari pe lună și între 106.800 și 1,7 milioane de dolari pe an de pe urma filmulețelor cu copiii ei, adoptați.

Potrivit titlului, canalul de YouTube prezenta scene fantastice în care protagoniști erau cei șapte copii ai femeii, cum ar fi o luptă între supereroi postată în februarie 2018, scrie eu.azcentral.com.

Multe dintre filmulețe, care erau postate o data pe săptămână, aveau peste 2 milioane de vizualizări, unul dintre ele ajungând chiar la 21 de milioane de vizualizări.

Însă, femeia este acum acuzată că își abuza cei 7 copii dacă nu performau bine în aceste videouri. Poliția din Maricopa susține că unii dintre copii erau închiși în dulap zile întregi, fără mâncare, apă sau acces la toaletă. Copiii au povestit polițiștilor că erau pedepsiți dacă își uitau replicile și că erau stropiți cu spray cu piper în față și în zona organelor genitale.

Contul femeii a fost dezactivat de Youtube, după aflarea acuzațiilor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
7 copii, vedete pe Youtube, atacați cu spray cu piper de mama adoptivă. VIDEO
  • /

Sursa: eu.azcentral.com

VIDEO PROTVPLUS.RO