Olimpicul Andrei Viorel Bud a scapat cu rani usoare la nivelul bratelor dupa tragedia din Club Colectiv


Ultimul update: Joi 05 Noiembrie 2015 00:06
Data publicarii: Luni 02 Noiembrie 2015 12:13
Categorie: INCENDIU IN COLECTIV
Andrei Viorel Bud

Olimpicul Andrei Viorel Bud din Negresti Oas care se afla in clubul Colectiv din Bucuresti in momentul incendiului a scapat cu rani usoare la nivelul bratelor.

Prefectul Eugeniu Avram a declarat luni ca a apelat la prefectul din Bucuresti si alti demnitari de la nivel central pentru a afla starea satmareanului. Andrei Bud a scapat din clubul mortii cu arsuri la nivelul bratelor, relateaza portalsm.ro.

Tanarul din Satu Mare, cunoscut pe plan local si nu numai pentru performantele sale la olimpiadele de matematica si concursurile internationale, s-a aflat in momentul izbucnirii incendiului in clubul din Capitala.

“El merge de obicei la concerte, l-am sunat aseara la 20:30 si mi-a spus ca l-a chemat acest prieten la concert, insa spunea ca nu ii prea place. Cand am vazut azi noapte stirile si ce s-a intamplat am zis sa il sunam, insa la stiri spunea ca acest incidentul e in club, iar Andrei mi-a spus ca e la concert. Nu m-am gandit ca un asemenea concert poate fi in club. Dimineata am vorbit cu prietenul lui care ne-a spus ca Andrei e in spital cu arsuri, insa nu ne impacientam",  a relatat sambata tatal baiatului, potrivit Adevarul.

Parintii lui Andrei Bud au aflat de la televizor ca baiatul lor a fost ranit in tragedia de la Clubul Colectiv. "Din fericire e bine, in schimb noi am trecut prin niste momente… Are arsuri de gradul doi pe maini, care ii sunt bandajate. Face haz de necaz si spune ca este ca un boxer. Andrei a fost chiar in fata si cand au inceput artificiile a venit spre el focul acela care i-a ars parul si el de acolo a ramas cu aceste arssuri, nu au cazut obiecte pe el”, a declarat Viorel Bud, tatal lui Andrei, pentru postul de televiziune Nord-Vest TV.

 


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO