Marș de comemorare a victimelor din Colectiv, la 4 ani de la tragedie, pe 30 octombrie

Ultima actualizare: 16-10-2019 17:47
Mars pentru Colectiv, 4 ani
Facebook.com

La 4 ani de la producerea tragediei din clubul Colectiv, în urma căreia 65 de oameni au murit, în București este organizat ”un marș comemorativ” în memoria acestor victime.

Organizatorii acestei acțiuni sunt grupurile civice ”Rezistența” și ”Corupția ucide”, care precizează pe pagina de Facebook a evenimentului că vor ca lumea să iasă în stradă ”pentru că, în România, Responsabilitatea Personală nu a fost o Piedică în calea CORUPȚIEI.”

”30 octombrie este dată care a șocat un popor întreg și a arătat o țară incapabilă să aibă grijă de cetățenii ei. Pe 30 octombrie 2015 au ars frați și surori, copii și părinți, prieteni și necunoscuți și odată cu ei valul care acoperea mizeria din spitale și corupția din administrația românească.

Pe 30 octombrie se vor împlini 4 ani de când o parte din cei dragi ne-au părăsit sau au rămas mutilați pe viață. Pe 30 octombrie va așteptăm la un marș comemorativ în memoria celor care au murit pentru că, în România, Responsabilitatea Personală nu a fost o Piedică în calea CORUPȚIEI.

Ne întâlnim în parcul din Piața Unirii și plecăm în marș spre Piața Bucur la 19:30.” - spun organizatorii acțiunii.

Conform sursei citate, marșul de comemorare începe miercuri, 30 octombrie, de la ora 18.30, în Piața Unirii, urmând ca participanții să plece spre fostul club Colectiv la ora 19.30.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO