Nicolae de Romania, moment de reculegere la Colectiv. Un bucurestean l-a recunoscut, iar fotografiile au ajuns pe Facebook

25-01-2016 09:50


Nicolae de Romania, Colectiv

Nicolae de Romania a revenit in tara, iar unul dintre locurile in care a mers a fost clubul Colectiv. El a dorit sa aprinda o lumanare pentru victimele tragediei din 30 octombrie.

Intr-o discretie totala, neinsotit,  Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills a mers si a aprins o lumanare la Colectiv.

Nicolae nu a simtit nevoia sa faca cunoscut acest lucru, iar prezenta lui la locul celei mai mari tragedii din istoria recenta a Romaniei ar fi trecut neobservata daca nu ar fi fost un bucurestean, Constantin Teclici, care a aprins si el, sambata, o lumanare in memoria victimelor din club.

Constantin Teclici a facut si cateva fotografii, pe care le-a postat apoi pe pagina de Facebook, alaturi de mesajul: "Am trecut astazi pe la club COLECTIV, sa aprind o lumanare. Am avut placuta surpriza sa vad pe cineva pe care nu l-am vazut noi de mult timp. Nu a uitat de noi si de casa lui. Sper ca va gasi din nou" Drumul spre casa."

 

Am trecut astazi pe la club COLECTIV sa aprind o lumanare. Am avut placuta surpriza sa vad pe cineva pe care nu l-am...

Posted by Constantin Teclici on Saturday, January 23, 2016

Fotografiile circula acum pe Facebook, iar comentariile postate arata cat este de popular Nicolae in Romania.

"Extraordinar!!! Traiasca Alteta Sa Regala!", "Ma bucur ca nu ne-a uitat! Sigur va veni acasa din nou! Nimic nu ii cerea sa mai mearga acolo si totusi a mers. Un astfel de om este o pierdere mare pentru Romania!", "Discretia si empatia sunt unele dintre calitatile care Il fac iubit. Sa dea Bunul Dumnezeu sa regaseasca si sa fie lasat sa regaseasca drumul spre casa!" - sunt doar cateva din mesajele de pe Facebook.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO