Impreuna Rezistam: La doua saptamani de la tragedie, sperantele pentru ranitii din Colectiv se strang in jurul muzicii


Ultimul update: Luni 16 Noiembrie 2015 07:04
Data publicarii: Vineri 13 Noiembrie 2015 18:06
Categorie: INCENDIU IN COLECTIV

Andrei Galut, singurul membru al trupei Goodbye to Gravity ramas in viata in urma incendiului din Colectiv, are mai multi prieteni decat credea.

Elevii unui colegiu din Arad, la care a invatat si el, vor sa il ajute. Asa ca au organizat o seara caritabila si au strans bani pentru familia tanarului artist. Evenimentul a fost - asa cum ii place lui Andrei - cu teatru si muzica rock. Sambata, in Bucuresti, dar si in alte orase, vor avea loc concerte pentru ajutorarea ranitilor care au nevoie de tratamente costisitoare.

Andrei Galut este internat intr-un spital din Olanda. Este singurul membru al trupei care a supravietuit iadului din Colectiv. Si-a pierdut camarazii din trupa Goodbye to Gravity, iar joi a inchis ochii si iubita lui, Madalina.

Din respect pentru suferinta lui Andrei si in memoria celor care nu mai sunt printre noi, tinerii adunati joi seara la Arad au pastrat un moment de reculegere.

Mama lui Andrei Galut este invatatoare la Colegiul "Vasile Goldis", iar elevii au vrut sa o sustina financiar. "Am venit sa il sustin pe Andrei. I-am auzit povestea si am fost foarte impresionat" - spune un baiat.

"Am venit sa il sustin pe Andrei pentru ca trece prin niste momente foarte grele. Trebuie sa ne aratam solidaritatea si sa fim alaturi de el", spune alt elev.

Si in Capitala, sambata, la Arenele Romane, va avea loc concertul caritabil ''Impreuna rezistam''. 1500 de bilete au fost puse la vanzare, iar banii stransi vor fi donati victimelor si familiilor acestora. Pe scena vor urca mai multe trupe, printre care Parazitii, Suie Paparude, Roa sau Coma.

Organizatorii au reguli extrem de stricte: in cortul instalat special pentru acest eveniment NU SE FUMEAZA, iar minorii sub 16 ani pot participa doar insotiti de parinti sau de un adult tutore.

Este obligatoriu ca toti cei din public sa aiba asupra lor un act de identitate valid. De asemenea, spectatorii vor avea la dispozitie un punct medical. Organizatorii au facut publice iesirile de urgenta in caz de pericol si dau asigurari ca au suficiente extinctoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO