Un weekend plin de evenimente online. Unde poți vedea Vama Fest, filme în premieră și concerte de 1 Decembrie

Ultima actualizare: 27-11-2020 11:26

i Like IT vă recomandă mai multe evenimente online, pentru că avem un weekend plin.

 

Avem parte de primul festival online, Vama Fest. Tudor Chirilă ne invită pe pagina sa de Facebook, pe pagina trupei Vama, dar și pe pagina festivalului Vama Fest.

Acolo vor fi transmise toate concertele, atelierele, dar și interviurile făcute cu invitații lui Tudor Chirilă.

Nu uitați că de la ora 24, din noaptea aceasta, pe PRO TV veți putea urmări o parte din acest festival.

Pe lângă asta urmează să avem un weekend foarte plin cu evenimente și pentru copii, pentru că este și Festivalul Științei 2020, iar pe canalul de Youtube ”Profesorii Trăsniți” găsiți, la fel, foarte multe ateliere, lecții pentru copii, vor fi și interviuri cu oameni în domeniu și puteți să le adresați și întrebări specialiștilor în fizică, chimie și nu numai, mai ales dacă vreți să știți ce jocuri să le recomandați copiilor.

Și vreau să vă recomand și platforma nobelprize.org, este chiar al celor care organizează Premiile Nobel și ei vin în fiecare zi cu tot felul de video-uri.

 

Emisiuni online de succes, pe PRO TV Plus

 

Vă recomand și platforma Tiff Unlimited, dacă petreceți foarte mult timp acasă și vreți să uitați liniștiți la filme online, acum de curând a fost încărcat și filmul care a câștigat Oscarul anul trecut.

Există și un concert foarte interesant pe 30 noiembrie. Soliștii Alexandru Tomescu și Ștefan Cazacu vor cânta live, online, pe Facebook. Pentru cei care vor să-i urmărească, este un concert organizat cu ocazia zilei de 1 Decembrie de Tinerimea România.

Și Biblioteca Metropolitană din București are o serie de ateliere și tot felul de lecții foarte utile pentru copii în perioada asta și mai ales pentru profesori. Vă pot răspunde la toate întrebările despre cum puteți susține cursuri online.

Este un moment bun pentru a vă aminti și de platforma PRO TV Plus, unde aveți acces la foarte multe emisiuni online,

gândite și realizate de colegii noștri din Departamentul Digital.
Ei au în fiecare săptămână ediții noi, puteți vedea și ce se întâmplă în culisele emisiunii Ferma, How to TikTok- o emisiune de succes acum și nu numai.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO