Sezonul 13 iLikeIT se termină sâmbătă! Colaborarea cu George Buhnici se încheie

Ultima actualizare: 23-10-2019 16:13
George Buhnici
Pro TV

Sâmbătă dimineață, George Buhnici prezintă ultima ediție a emisiunii iLikeIT. Sezonul 13 al celei mai urmărite emisiuni de gadget-uri și tehnologie se oprește în această săptămână. 

Telespectatorii vor putea vedea testul celor mai bune camere foto de pe smartphone-uri, dar și cum a evoluat tehnologia de la debutul emisiunii până-n prezent.

După 8 ani de la lansare, emisiunea iLikeIT va continua într-un alt format, cu cele mai noi informații despre tehnologie, gadget-uri si aplicații, având un alt prezentator.

Colaborarea cu George Buhnici se încheie în această săptămână.

”Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”, a spus George Buhnici.

La rândul său, cel mai apropiat colaborator al lui George, Marian Andrei, ”specialist” în jocurile de toate genurile (și nu numai), încheie colaborarea cu iLikeIT.

Emisiunea iLikeIT și rubrica zilnică din cadrul Știrilor PRO TV revin într-un nou format, în curând, cu multe surprize, dar și cu cele mai proaspete informații despre lumea fascinantă a tehnologie. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO