iLikeIT. Patru jocuri spectaculoase pentru weekend

Ultimul update: Vineri 26 Octombrie 2018 11:04
Data publicarii: Vineri 26 Octombrie 2018 10:48
Categorie: iLikeIT

George Buhnici ne aduce recomandări de jocuri pentru weekend.

Hades Star

Dacă aveţi foarte multă răbdare şi timp liber la dispoziţie, Hades Star este jocul pentru dumneavoastră. Un titlu de strategie complex şi de lungă durată. Acţiunea se întâmplă în spaţiu, acolo unde trebuie să vă construiţi propriile colonii pe planetele pe care le descoperiţi. În acelaşi timp trebuie să construiţi şi nave de transport pentru diamante şi alte resurse care ajută la dezvoltarea rapidă a imperiului. "Hades Star" este un joc multiplayer şi vă puteţi înscrie în alianţe cu alţi jucători din întreaga lume. Singurul inamic e doar specia de extratereştrii Cerberus, pentru care trebuie să construiţi nave de luptă. Hades Star este gratuit pentru dispozitivele cu iOS şi Android.

Civilization 6

Civilization 6 este unul dintre cele mai spectaculoase jocuri de strategie pentru dispozitivele mobile. Şi vine direct de pe computer pe tabletele Apple. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu seria Civilization, misiunea este simplă. Porniţi povestea cu două personaje, primul este liderul imperiului cu care veţi construi oraşe, al doilea personaj este războinicul, cel care poate să exploreze vecinătățile şi să lupte cu barbarii pentru noi teritorii. Trebuie să găsiţi constant resurse pentru o dezvoltare cât mai rapidă. Dincolo de bătălii, există şi o parte de dezvoltare științifică sau religioasă, de exemplu, care pot fi folosite pentru câştigarea jocului. Civilization 6 costă 125 de lei pe dispozitivele Apple.

Battle of Polytopia

Battle of Polytopia este, în schimb, gratuit pe telefoanele şi tabletele cu Android şi Apple. Este un joc de strategie ce aduce un pic cu desenele animate, însă misiunea din joc este cât se poate de serioasă. O rundă durează 30 de ture, iar la finalul acestora, trebuie să aveţi cel mai performant trib. Ca să obţineţi acest calificativ trebuie să descoperiţi şi să cuceriţi noi teritorii. În acelaşi timp trebuie să luptaţi şi cu inamici şi să dezvoltaţi tehnologii noi pentru vânat ori pentru navigat pe apă.

World Conquerer 4

World Conquerer 4 este un alt joc de strategie spectaculos. Cu inspiraţie din bătăliile reale purtate în războaiele mondiale. Adică puteţi să reconstruiţi celebrele bătălii de la Dunkirk sau Stalingrad. Aveţi controlul complet al batalioanelor, dezvoltaţi tancuri şi pregătiţi soldaţi pentru bătăliile grele cu inamicii. E un joc complex dar odată stăpânit, vă poate aduce zeci de ore de joc în campaniile spectaculoase. World Conquerer 4 este gratuit.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

iLikeIT. Un startup românesc a dezvoltat o platformă care ajută afacerile și clienții
iLikeIT. Un startup românesc a dezvoltat o platformă care ajută afacerile și clienții
radu paltineanu
Povestea românului care a traversat America, de la nord la sud, cu bicicleta
iLikeIT. Jocul săptămânii: Fallout 76
iLikeIT. Ce specificaţii va avea Samsung Galaxy F şi când va fi lansat
iLikeIT: Unde și ce fel produse putem găsi pentru cumpărăturile de Black Friday
iLikeIT: Cum poate fi învățată programarea mai ușor cu ajutorul roboților
iLikeIT: Cum ne putem pregăti pentru Black Friday. Sfaturi despre cum să cumpărăm inteligent
Tik Tok
iLikeIT. Ce știe să facă TikTok, aplicația de socializare care a cucerit Asia și America