iLikeIT. Patru jocuri recomandate pentru weekend


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 23 Noiembrie 2018 09:49
Categorie: iLikeIT

Este vineri, iar George Buhnici ne-a adus o listă cu jocuri spectaculoase pentru acest weekend.

Pentru momentele acelea în care mai aveţi timp de joacă, dacă nu sunteţi prea ocupaţi cu şcoală şi cu munca. Noi sperăm că vă ocupaţi mai degrabă cu şcoala şi cu munca. Dar dacă tot vine week-end-ul, uite lista noastră cu cea mai bună selecţie la care ne-am gândit:

Limbo este unul dintre cele mai premiate jocuri pentru telefonul mobil. Urmăreşte povestea fantastică a acestui băieţel prins într-o lume industrială. Nu există explicaţii sau indicaţii directe.

Personajul principal poate fi direcţionat doar spre dreapta şi trebuie să-l ajutaţi să treacă peste fiecare obstacol, unele dintre ele prezentate sub formă de puzzle-uri destul de avansate. Limbo oferă ore întregi de distracţie. Jocul costă 24 de lei pentru dispozitivele Apple şi Android.

Frost este un puzzle cu o grafică incredibilă, culori puternice şi o muzică excelentă. Fiecare nivel vine cu o sferă colorată diferit şi un flux de linii din aceeaşi culoare. Acest flux trebuie trimis către sfera pentru a termina nivelul.

Primele runde sunt uşoare, ca să vă obişnuiţi cu conceptul din spatele Frost, dar jocul devine cu adevărat greu după nivelul zece.

Prune este un alt puzzle cu o atmosferă impresionantă. Prin mişcarea degetului pe ecran faceţi prunul să crească şi trebuie să-l direcţionaţi către razele soarelui. Fiecare ramură tăiată face ca pomul fructifer să crească şi mai mult, aşadar trebuie să fiţi atenţi cum şi în ce fel îl tăiaţi.

Odată ce crengile ajung la soare, apar şi primele flori. Cu cât aveţi mai multe, cu atât obţineţi un scor mai bun la finalul rundei. Jocul costă 13 lei pentru Android şi iOS.

Dragalia Lost este un joc de acţiune în care trebuie să creşteţi şi să îmbunătăţiţi puterile personajului principal. În total sunt peste 60 de personaje din care puteţi alege. Se poate juca folosind doar o mână. Misiunea este simplă - trebuie să lucraţi împreună cu dragonii ca să învingeţi personajele negative din joc. Dragalia Lost este gratuit.

Dacă nu le-aţi reţinut, nicio problemă. Regăsiţi jocurile de vineri şi pe ilikeit.tech cu tot cu link-urile de descărcare.